Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


19. februar 2018.

BESPLATNE RADIONICE "ZNANJEM DO CILJA" STARTOVALE OBUKOM IZ MARKETINGA I PRODAJE

Obukom "Marketing i prodaja za početnike u poslovanju", danas su, u PKS-Privrednoj komori Beograda, počele besplatne radionice "Znanjem do cilja", koje će narednih pet dana biti održane u glavnom gradu za sve građane koji žele da dobiju neophodne informacije i elementarno znanje za osnivanje, upravljanje i finansiranje svoje poslovne ideje.
Član Gradskog veća, Dragomir Petronijević je označio početak radionice "Znanjem do cilja" i uvodnim obraćanjem ohrabrio oko 100 polaznika, istakavši da će im znanje koje će steći u samo nekoliko dana sigurno biti od velike pomoći u procesu započinjanja, ali i razvoja sopstvenog biznisa. "Imate priliku da čujete tačne informacije o tome šta to znači kredit Fonda za razvoj, šta i na koji način daje Razvojna agencija Srbije, šta je to program samozapošljavanja i kako se dobijaju bespovratna sredstva, a koje su vaše obaveze u tom slučaju, kakav je to start ap kredit do 6 miliona dinara, kako da konkurišete za bespovratna sredstva kod Sekretarijat za privredu grada Beograda i naravno, kakve su vaše obaveze kad ta sredstva dobijete, kako se aplicira za dobijanje lokala u gradu besplatno na 24 meseca, kako osnovati privatan vrtić, gde i na koji način konkurisati za dobijanje sredstava za bavljenje poljoprivredom i mnoge druge korisne informacije", rekao je Petronijević.
Besplatne radionice su osmišljene kako bi se povećao porodičan biznis, mala i mikro privredna društva na teritoriji glavnog grada. "Radionice smo organizovali da bi vam pomogli da napravite prvi korak da se upustite u preduzetništvo, da postanete svoj gazda, da zaposlite sebe, a već sutra još nekog. Imate mogućnost da pitate sve što vas interesuje i dobićete konkretne i precizne odgovore", dodao je Petronijević.