Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

NEDELJNI PREGLED DOGAÐAJA21. mart 2018.

SEMINAR "PROIZVODNJA SA STANOVIŠTA KNJIGOVODSTVENOG OBUHVATANJA I ISKAZIVANJA U FINANSIJSKIM IZVEŠTAJIMA"

Seminar "Proizvodnja sa stanovišta knjigovodstvenog obuhvatanja i iskazivanja u finansijskim izveštajima" će biti održan 21. marta 2018. godine, od 9.00 do 16.00 sati, u Privrednoj komori Srbije, Resavska 15, drugi sprat, sala 4.

Cilj seminara je da se polaznici, kroz praktične vežbe i primere, upoznaju i ovladaju tehnikama knjiženja poslovnih događaja vezanih za proizvodnju, upravljanja i planiranja troškova, kao i sistema obračuna troškova, sastavljanja bilansa uspeha sa stanovišta finansijskog i upravljačkog računovodstva, utvrđivanja razlike između cene koštanja gotovog proizvoda i komercijalne cene koštanja, vrednovanja i iskazivanja efekata proizvodnje u finansijskim izveštajima i kontrole  i provere finansijskih izveštaja u proizvodnom privrednom subjektu.

Seminar je namenjen menadžerima, kontrolorima, računovođama i ostalim licima koja žele da prošire svoja znanja u oblasti evidentiranja, praćenja i analize proizvodnje.

Kotizacija: 8.400,00 dinara po učesniku (bez PDV-a)

Dodatne informacije možete dobiti u Centru za edukaciju Privredne komore Srbije, tel. (+381 11) 3300 949, 3300 931, 3300 946, e-mail: edukacija@pks.rs