Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


30. maj 2018.

SEMINAR: PROIZVODNJA SA STANOVIŠTA KNJIGOVODSTVENOG OBUHVATANJA I ISKAZIVANJA U FINANSIJSKIM IZVEŠTAJIMA

Seminar "Proizvodnja sa stanovišta knjigovodstvenog obuhvatanja i iskazivanja u finansijskim izveštajima" je namenjen menadžerima, kontrolorima, računovođama i ostalim licima koja žele da prošire svoja znanja u oblasti evidentiranja, praćenja i analize proizvodnje. 

Kroz praktične vežbe i primere polaznici će se upoznati i ovladati tehnikama: knjiženja poslovnih događaja vezanih za proizvodnju,  upravljanja i planiranja troškova, kao i sistema obračuna troškova,  sastavljanja bilansa uspeha sa stanovišta finansijskog i upravljačkog računovodstva,  utvrđivanja razlike između cene koštanja gotovog proizvoda i komercijalne cene koštanja, vrednovanja i iskazivanja efekata proizvodnje u finansijskim izveštajima, kontrole  i provere finansijskih izveštaja u proizvodnom privrednom subjektu.

Seminar će biti održan u sredu, 30. maja 2018. godine, u Privrednoj komori Srbije, Resavska 15, od 9:00 do 16:00 sati, sala CESO.

Kotizacija: 8.400,00 dinara po učesniku (bez PDV-a).

Dodatne informacije: Centar za edukaciju Privredne komore Srbije, tel. (+381 11) 3300 949, 3300 946, e-mail: edukacija@pks.rs