Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

6. jun 2018.

PRIVREDNICIMA PREDSTAVLJENI AKTUELNI PROGRAMI FONDA ZA RAZVOJ I POZIVI RAZVOJNE AGENCIJE SRBIJE

U cilju informisanja beogradskih privrednika o izvorima finansiranja za 2018. godinu, u PKS-Privrednoj komori Beograda je održan tematski sastanak Parlamenta privrednika PKS-PK Beograda u proširenom sastavu, na kome su predstavljeni aktuelni programi Fonda za razvoj Republike Srbije, otvoreni pozivi Razvojne agencije Srbije i aktivnosti i usluge Privredne komore Srbije.
Veliki broj članova Parlamenta privrednika PKS-PK Beograda je uzeo učešće na današnjem skupu, na kome je prezentovano na koji način, pod kojim uslovima i uz čiju pomoć mogu da, do kraja godine, apliciraju za finansijska sredstva kojima bi započeli ili unapredili i razvili svoj biznis.
Pored bespovratnih sredstava za start-upove, privrednicima su na raspolaganju i investicioni razvojni krediti, a rokovi za prijavu su najčešće do kraja godine.
Privrednici su pozvani da koriste elektronske usluge Privredne komore Srbije i da pitanja i inicijative upute Biznis Info Servisu PKS-a, na koja će odgovore dobiti u roku od tri radna dana, ali i da uzmu učešće na B2B susretima, sajmovima, da koriste bazu ponude i potražnje.
Na skupu se čula preporuka privrednicima da redovno prate internet stranice Fonda za razvoj, Razvojne agencije Srbije i Privredne komore Srbije.

Program fonda za razvoj RS – 2018
Aktivnosti i usluge PKS -2018