Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

NEDELJNI PREGLED DOGAÐAJA5. decembar 2018.

PREDSTAVLJEN PROGRAM HABA U BRISELU – MOGUĆNOSTI POSLOVANJA I POTENCIJALI TRŽIŠTA BELGIJE

U PKS–Privrednoj komori Beograda, u saradnji sa trgovinskim odeljenjem Ambasade Kraljevine Belgije i Asocijacijom Biznis Anđela Srbije, održan je sastanak sa beogradskim privrednicima kojima su predstavljene mogućnosti poslovanja i potencijali tržišta Belgije.
Na sastanku je prezentovan program Haba u Briselu u cilju lakšeg pronalaženja tržišta srpskim kompanijama. Program je namenjem malim i srednjim preduzećima i start apovima koji imaju potrebu da svoj proizvod plasiraju na tržište Belgije ili pronađu potencijalnog strateškog partntera.
U okviru programa, kompanije imaju mogućnost tri meseca besplatnog boravka u Hub Brussels, uz podršku prilikom otvaranja predstavništva, povezivanja, traženja poslovnog partnera, što je samo deo paketa koji dobijaju prilikom odabira i odlaska u Brisel.
Hub Brussels je agencija osnovana i osmišljena kao "one stop shop" da pomaže u razvoju poslovanja, ali i identifikaciji i privlačenju stranih kompanija koje u kancelarijama Hub Bruseels-a mogu brzo i efikasno da dobiju podršku savetodavnog karaktera iz različitih oblasti ekonomskog i pravnog delovanja.