105.000 eura Cotrugli Business School stipendija


Cotrugli Business School, poslovna škola koja je zbog promovisanja društveno i poslovno odgovorne vizije poslovanja i prepoznavanja iste od strane mnogobrojnih klijenata postala vodeća na području Jugoistočne Evrope, četvrtu godinu za redom nagrađuje srpsku poslovnu javnost stipendijama za svoje E/MBA programe. Projektu se ove godine priključila i Privredna Komora Beograda, pružajući na taj način mogućnost svojim članovima da dođu do relevantnih informacija iz polja poslovne edukacije.

 
Reč je o ukupno 12 stipendija za poslediplomske poslovne studije. Šest Executive MBA stipendija su namenjene kandidatima sa menadžerskim iskustvom (minimum 5 godina ) i šest MBA stipendija za kandidate bez menadžerskog iskustva, sa minimalno tri godine radnog iskustva nakon završenog fakulteta. U svakoj kategoriji dodeljuje se 1 puna i 5 polovičnih stipendija, u ukupnoj vrednosti od 105.000 eura.
Selekcijskom procesu mogu pristupiti svi zainteresirani članovi koji znaju engleski jezik, završili su fakultet i imaju potrebno radno iskustvo. Završni deo selekcijskog procesa (testiranja i intervjui) održaće se 26. i 27. marta u Beogradu.

 
Jedan od dosadašnjih dobitnika stipendija je i Mladen Ostojić, Delta Generali osiguranje, koji nam je naveo 3 ključne koristi od EMBA programa u poslu: “Prva jeste ta da su znanja koja se dobijaju praktična I pogodna za brzu implementaciju. Druga korist jeste to da vas ono što čujete na predavanjima motiviše na kreativno razmišljanje koje proizvodi ideje koje dovode do unapređenja onoga čime se bavite.  Treća korist jeste umrežavanje sa ostalim polaznicima I svetskim predavačima na EMBA koje vam otvara nove prilike u budućem profesionalnom životu u smislu karijere I razvoja.”

 

Svi koji zadovoljavaju selekcijske kriterijume i prijave se na www.cotrugli.eu/scholarships do 14. marta 2011. imaju prilike ući u finalni deo takmičenja.

 

 

Kako se prijaviti za stipendije?

Uslovi takmičenja za Executive MBA program

• završen fakultet
• aktivno znanje engleskog jezika

• najmanje 5 godina radnog iskustva

• poželjno menadžersko iskustvo

Uslovi takmičenja za MBA program

• završen fakultet
• aktivno znanje engleskog jezika
• najmanje 3 godine radnog iskustva

On-line prijava na: www.cotrugli.eu/scholarships

 

 

Kalendar događanja

14. mart do ponoći – rok za predaju aplikacijskih materijala

21. mart – obaveštavanje kandidata o ulasku u finale

26. i 27. mart – finale selekcijskog procesa u Beogradu

 


Centar za razvoj preduzetništva

Zajednica opštih udruženja preduzetnika

Info