23-27. februar 2016.

MEĐUNARODNI SAJAM ZANATSTVA I MALE PRIVREDE U MINHENU – IHM 2016

Privredna komora Beograda, u saradnji sa turističkom agencijom Banbus, organizuje posetu Međunarodnom sajmu zanatstva i male privrede IHM 2016, u Minhenu. U cilju nastavka regionalne i institucionalne saradnje sa Regionalnom obrtničkom komorom Maribora, po utvrđenom planu i programu putovanja, biće organizovani i bilateralni susreti sa privrednicima u Mariboru. IHM predstavlja centralnu izložbu ne samo evropskog već i svetskog preduzetništva i inovacija u oblasti preduzetničkih proizvoda, na kojoj se uz preduzetnike predstavljaju i institucije u funkciji razvoja preduzetništva.
Cena aranžmana iznosi 110 evra po osobi i ona pokriva troškove smeštaja sa doručkom u hotelima u Mariboru i Minhenu. Privredna komore Beograda snosi troškove prevoza.
U prilogu dopisa dostavljamo program posete Međunarodnom sajmu zanatstva i male privrede IHM – Minhen 2016.

Molimo Vas da najkasnije do petka 05. februara 2016. godine izvršite prijavljivanje putem on line prijave.

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt osobe su  Dejan Zrilić i Dragana Živković, tel. 011/2648-355 lok. 146, e-mail: dejanz@kombeg.org.rs  i e-mail: dragana@kombeg.org.rs

12. februar 2016.

TRIBINA: PROBLEMI U POSLOVANJU PREDUZETNIKA NA VOŽDOVCU  

Zajednica preduzetnika Privredne komore Srbije i Zajednica opštih udruženja preduzetnika Privredne komore Beograda,  u saradnji sa opštim udruženjem Klub privrednika Voždovac, organizuju tribinu na temu Problemi u poslovanju preduzetnika na Voždovcu.

Tribina će biti održana u petak, 12. februara 2016. godine, u 12 časova, u skupštinskoj sali GO Voždovac, Ustanička 53.

Cilj tribine je sagledavanje prepreka u poslovanju, na koje nailaze privrednici Voždovca i iznalaženje rešenja za njihovo prevazilaženje.

Učešće na tribini prijavilo je preko pedeset privrednika opštine Voždovac.


30. jul 2015.

GRAD BEOGRAD – SEKRETARIJAT ZA PRIVREDU

Javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu finasijskih sredstava-dotacija dobrovoljnim i nevladiim nedobitnim organizacijama za sufinansiranje programa organizacije kongresa i manifestacija u Beogradu u 2015. godini.
Poziv za dostavljanje prijava za dodelu finansijskih sredstava – dotacija, dobrovoljnim i nevladinim nedobitnim organizacijama za sufinasiranje programa organizacije kongresa i manifestacija na teritoriji grada Beograda u 2015. godini na osnovu Zaključka gradonačelnika grada Beograda, broj: 3-5303/15-G-01 od 21.07.2015. godine

Zajednica opštih udruženja preduzetnika

Info