28. mart 2017.

OTVARANJE ŠALTERA ZA PREDUZETNIKE U GO BARAJEVO

Privredna komora Srbije-Privredna komora Beograda, uz podršku Skupštine Grada i Gradske opštine Barajevo, otvoriće, 9. po redu, Šalter za preduzetnike u opštini Barajevo, u utorak, 28. marta 2017. godine, sa početkom u 14 časova, u prostorijama opštine Barajevo, Svetosavska 2.
Rad šaltera za preduzetništvo u beogradskim opštinama omogućava privrednicima da, u opštini kojoj pripadaju, na  brz i jednostavan način, dobiju informacije potrebne za njihovo poslovanje, štedeći svoje vreme odlaskom u nadležne institucije.
Šalteri za preduzetnike su otvoreni i uspešno rade u gradskim opštinama Obrenovac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Savski venac, Rakovica, Palilula i Lazarevac.
Funkcionišu kao „one stop shop“ u smislu nefinansijske podrške postojećim preduzetnicima i onima koji nameravaju da otvore svoju firmu.


31. окtobar 2016.

OSMI ŠALTER ZA PREDUZETNIKE U GRADSKOJ OPŠTINI LAZAREVAC

U Gradskoj opštini Lazarevac, Karađorđeva 42, u ponedeljak 31. oktobra 2016. godine, sa početkom u 12 časova, biće otvoren osmi po redu Šalter za preduzetnike.
Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji potpisaće predsednik Gradske opštine Lazarevac, Bojan Sinđelić i predsednik Privredne komore Beograda, Milivoje Miletić.
U okviru Strategije za razvoj preduzetništva Privredne komore Beograda do sada je otvoreno 7 šaltera za preduzetnike i to na opštinama: Zvezdara, Obrenovac, Čukarica, Voždovac, Rakovica, Savski venac i Palilula. Cilj otvaranja šaltera je da se, zajedničkim snagama Grada, Komore i lokalne samouprave, stvori okvir za afirmaciju i  podizanje privrednog nivoa u gradu Beogradu, kroz omogućavanje da Privredna komora Beograda bude implementirana u rad lokalnih samouprava. Na taj način će privrednici, na  svojoj opštini, brzo, lako i stručno dobiti sve informacije potrebne za njihovo poslovanje, štedeći svoje vreme odlaskom u nadležne institucije.


22-23. septembar 2016.

REGIONALNI SAJAM PRIVREDE U NOVOJ PAZOVI

Privredna komora Beograda u saradnji sa Sremskom privrednom komorom poziva Vas da učestvujete na 10. Regionalnom sajmu privrede koji će se održati 22. i 23. septembra 2016. godine, u okviru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi.

Regionalni sajam privrede je izuzetna prilika da se na jednom mestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti. Višegodišnja tradicija odžavanja sajma i sve veći broj kako domaćih, tako i stranih izlagača, svedoči o značaju i ulozi ovog privrednog događaja.
U programskom delu Sajma kroz sručne skupove u saradnji sa državnim institucijama, afirmisanim profesionalcima i izlagačima obradiće se teme koje neposredno utiču na privredni ambijent u kojem se obavlja privredna aktivnost. Za vreme Regionalnog sajma privrede u Novoj Pazovi organizovaće se poslovni susreti privrednika kao i Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe zapošljavanja – filijale Sremska Mitrovica, a sve u cilju uspostavljanja intenzivnijih kontakata i stvaranja zajedničkih poslova i šansi.

Privredna komora Beograda je, i ove godine, obezbedila svojim članovima mogućnost besplatnog učešća na ovoj sajamskoj manifestaciji, na opremljenom izlagačkom prostoru od 9.

Prijava za učešće na Sajmu najkasnije do 02. septembra 2016. godine.

Za sve dodatne informacije, kontakt osoba je Dragana Živković, telefon: 011 2642 638 ili putem e-maila: dragana@kombeg.org.rs


19. septembar 2016.

OTVARANJE SEDMOG ŠALTERA ZA PREDUZETNIKE U GO PALILULA

Privredna komora Srbije i Privredna komora Beograda, uz podršku Skupštine Grada, izradila je Platformu za razvoj preduzetništva, koja podrazumeva tripartitnu saradnju Grada, gradskih opština i Komore, na osnovu koje je do sada otvoreno 6 šaltera za preduzetnike, na opštinama  Zvezdara, Obrenovac, Voždovac, Rakovica, Čukarica i Savski venac.

Šalter za preduzetnike u Gradskoj opštini Palilula
biće otvoren u ponedeljak, 19. septembra 2016. godine, sa početkom u 11 časova, u prostorijama Gradske opštine Palilula, Takovska 12.

Na svečanom otvaranju obratiće se Goran Vesić, gradski menadžer, Aleksandar Jovičić, predsednik Gradske opštine Palilula i Milivoje Miletić, predsednik Privredne komore Beograda.


2. septembar 2016.

SPECIJALISTIČKI KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA TAKSI PREVOZNIKE

Nastavljajući saradnju sa Školom stranih jezika "Memphis", Privredna komora Beograda organizovaće u narednom periodu dva kursa engleskog jezika za taksi prevoznike.

Nastavni plan i progrma biće u potpunosti prilagođen specifičnim potrebama taksi prevoznika. Časovi će se održavati u prostorijama Privredne komore Beograda, a dinamika nastave biće usklađena sa objektivnim mogućnostima polaznika.

Zajednica opštih udruženja preduzetnika

Info