28. mart 2017.

OTVARANJE ŠALTERA ZA PREDUZETNIKE U GO BARAJEVO

Privredna komora Srbije-Privredna komora Beograda, uz podršku Skupštine Grada i Gradske opštine Barajevo, otvoriće, 9. po redu, Šalter za preduzetnike u opštini Barajevo, u utorak, 28. marta 2017. godine, sa početkom u 14 časova, u prostorijama opštine Barajevo, Svetosavska 2.
Rad šaltera za preduzetništvo u beogradskim opštinama omogućava privrednicima da, u opštini kojoj pripadaju, na  brz i jednostavan način, dobiju informacije potrebne za njihovo poslovanje, štedeći svoje vreme odlaskom u nadležne institucije.
Šalteri za preduzetnike su otvoreni i uspešno rade u gradskim opštinama Obrenovac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Savski venac, Rakovica, Palilula i Lazarevac.
Funkcionišu kao „one stop shop“ u smislu nefinansijske podrške postojećim preduzetnicima i onima koji nameravaju da otvore svoju firmu.


31. окtobar 2016.

OSMI ŠALTER ZA PREDUZETNIKE U GRADSKOJ OPŠTINI LAZAREVAC

U Gradskoj opštini Lazarevac, Karađorđeva 42, u ponedeljak 31. oktobra 2016. godine, sa početkom u 12 časova, biće otvoren osmi po redu Šalter za preduzetnike.
Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji potpisaće predsednik Gradske opštine Lazarevac, Bojan Sinđelić i predsednik Privredne komore Beograda, Milivoje Miletić.
U okviru Strategije za razvoj preduzetništva Privredne komore Beograda do sada je otvoreno 7 šaltera za preduzetnike i to na opštinama: Zvezdara, Obrenovac, Čukarica, Voždovac, Rakovica, Savski venac i Palilula. Cilj otvaranja šaltera je da se, zajedničkim snagama Grada, Komore i lokalne samouprave, stvori okvir za afirmaciju i  podizanje privrednog nivoa u gradu Beogradu, kroz omogućavanje da Privredna komora Beograda bude implementirana u rad lokalnih samouprava. Na taj način će privrednici, na  svojoj opštini, brzo, lako i stručno dobiti sve informacije potrebne za njihovo poslovanje, štedeći svoje vreme odlaskom u nadležne institucije.

Zajednica opštih udruženja preduzetnika

Info