15. jun 2017.

OKRUGLI STO: “POVEĆANJE  KONKURENTNOSTI  MSP KROZ UŠTEDU ENERGIJE I MOGUĆNOSTI  FINANSIRANJA ENERGETSKI EFIKASNIH TEHNOLOGIJA”

Privredna komora Srbije – Privredna  komora  Beograda  u saradnji  sa  EBRD i Ambasadom Švedske organizuje  okrugli sto koji će biti održan u  četvrtak 15. juna 2017. godine , sa početkom  u 11 časova u Privrednoj  komori Srbije – Privredna  komora  Beograda , Kneza Miloša 12, sala 402 .

Molimo Vas da svoje prisustvo na okruglom stolu potvrdite na e-mail:  ljiljana.urosevic@pks.rs. Za sve dodatne informacije osoba za kontakt je Ljiljana Urošević, telefon: 011/3625-144.

1-2. jun 2017.

KONGRES O PROCESNOJ TEHNICI - PROCESING 

Društvo za procesnu tehniku Saveza mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije (SMEITS) i ove godine organizuje međunarodni kongres o procesnoj industriji – PROCESING. Ovaj jubilarni, 30. po redu kongres biće održan 1. i 2. juna 2017. godine u Sava centru, a jedan od programskih pokrovitelja je i Privredna komora Srbije – Privredna komora Beograda.

Ciljevi PROCESING-a su inoviranje i proširivanje znanja inženjera u procesnoj industriji, kao i podrška istraživačima u predstavljanju ostvarenih rezultata istraživačkih projekata. Kongres će i ove godine biti uključen u Program obuke kontinuiranog profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije.

Više informacija na zvaničnom sajtu SMEITS-a.


16-17. novembar 2016.

KONFERENCIJA SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM – JUSK EVROPSKA NEDELJA KVALITETA 2016

Jedinstveno udruženje Srbije za kvalitet (JUSK) u saradnji sa Privrednom komorom Beograda organizuje konferenciju sa međunarodnim učešćem – JUSK Evropska nedelja kvaliteta 2016 pod motom "Kvalitet u budućnosti" koja će se održati 16. i 17. novembra 2016. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na šestom spratu.
Glavni cilj JUSK ENK 2016 je da obezbedi međunarodni forum za razmenu znanja, iskustva, istraživačkih rezultata i informacija o različitim aspektima stanja, razvoja i primene QM-a, IMS-a i poslovne standardizacije. JUSK ENK 2016 će razmatrati filozofske, naučne i praktične koncepte, istraživanja, razvoja i primene QM-a zasnovanog na prilazima (QMS/TQM/BE/IMS).

Udruženje industrije

Grupacije

Grupacija za upravljanje otpadom i reciklažu