14. novembar 2017.

INICIJALNI SASTANAK SEKCIJE TRGOVACA NAMEŠTAJEM I OPREMOM ZA ENTERIJERI EKSTERIJER

U Privrednoj komori Srbije - Privrednoj komori Beograda održan je inicijalni sastanak Sekcije trgovaca nameštajem i opremom za enterijer i eksterijer.
Predstavnike kompanija Nameštaj Bošnjački, Eglo Rasveta, Kompanija Ktitor, Maxtox, Tier, Vitapur, Svilanit, Bernarda i Moj dom inc., pozdravili u Stevan Obradović, samostalni savetnik u Udruženju za trgovinu i Ljiljana Brajović, koodinator Sektora usluga u PKS-Privrednoj komori Beograda.
Prisutne su upoznali sa organizacijom novog, unapređenog komorskog sistema Srbije i istakli da današnji sastanak Sekcije predstavlja želju za uspostavljanjem neposrednog dijaloga sa kompanijama iz ove oblasti, u cilju identifikovanja problema sa kojima se susreću u svom poslovanju. Članovi sekcije su izrazili zadovoljstvo činjenicom da im učešće u ovoj Sekciji pruža mogućnost rešavanja problema kao što siva ekonomija, primene Zakona o zaštiti potrošača, ali i mogućnost učešća u izmenama i dopunama zakonskog okvira, radi unapređenja poslovnog ambijenta, mehanizam koji je na raspolaganju svim članicama Privredne komore Srbije kroz instrument koji je poznat kao Kvartalna analiza propisa od značaja za privredu. 

1. mart 2017.

OSNIVANJE RADNJI I KAKO RAZRADITI POSLOVNI PLAN

U organizaciji Privredne komore Srbije – Privredne komore Beograda, u cilju sticanja znanja iz oblasti pokretanja sopstvenog biznisa, realizovana je jednodnevna, besplatna radionica na temu  „Osnivanje radnji i kako razraditi poslovni plan“. Predavanja su zainteresovanima, u prepunoj sali Gradske uprave grada Beograda, realizovali: Branislava Simanić, na temu „Aktivnosti PKS na unapređenju preduzetništva u Srbiji“, Dejan Zrilić – „Program PKS-PKB za razvoj preduzetništva“, Aleksandar Milošević – „Osnivanje radnji i kako razviti poslovni plan“ i Danijela Sofronijević – „Kreiranje marketing strategije i marketing plana“. Program Radionica „Znanjem do cilja“ sprovodi Savet za zapošljavanje grada Beograda,  u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Srbije, Privrednom komorom Beograda, Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd i drugim relevantnim institucijama.

Udruženje trgovine, turizma i usluga

Oblasti

Info

Grupacije