Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

NEDELJNI PREGLED DOGAĐAJA

Info sesija: EU PROGRAMI 2014-2020 - Događaj je završen18. decembar 2017.

ŠANSA ZA INOVATORE! REGIONALNO LANSIRANJE VALUER I RESILIENCE BUSINESSCUP-A 2017

Danska kompanija Valuer je na zahtev svojih klijenata kreirala i ponudila inovatorima centralne i jugoistočne Evrope mogućnost za izlazak na globalno tržište.
Digitalna platforma, koja je potpuno besplatna, inovatorima pruža priliku da budu u vidnom polju korporacijama i investitorima iz celog sveta.  http://valuer.ai/rs/events/belgrade

Jedna od šansi za predstavljanje inovativnih ideja i pronalaženje partnera za realizaciju projekta je takmičenje Resilience Business Cup 2017, za čije učešće počinje ekskluzivna prijava u ponedeljak, 18. decembra 2017. godine, od 13 časovau Promenadi, Beton hala, Beograd.

Srpski inovatori i pronalazači će imati priliku da svoje ideje, patente i pronalaske predstave stranim kompanijama, potencijalnim ulagačima u njihove primene.
Valuer je u saradnji sa 100 Resilient Cities, koji je deo Rokafeler fondacije, organizovao ovo takmičenje i već sada se traži 50 zelenih inovatora iz regiona! 
Partneri Resiliance Business CUP-a, 100 Resilieen Cities, BioSense i Insero (https://insero.com/en/about-us/) će učestvovati na panel diksusiji ”Izazovi i rešenja inkorporacije inovacija u velike sisteme”.

O takmičenju, programu i prijavi informišite se na veb strani http://valuer.ai/rs/events/belgrade
Za dodatne informacije možete se obratiti putem mejla: atr@valuer.ai !

25-27. decembar 2017.

MICROSOFT PROJECT PROFESSIONAL ALAT ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Microsoft Project Professional predstavlja moćan i popularan softverski alat koji se koristi širom sveta u Upravljanju projektima. Tokom poslednjih 30 godina postao je nezamenljiv u svim industrijskim granama i poslovnim oblastima, od građevinskih i infrastrukturnih projekta, preko javnih, 'državnih', finansijskih pa sve do istraživačkih projekata.

Fokus treninga je na praktičnoj upotrebi softverskog alata, tzv. 'Workshop', a nakon završenog treninga polaznici će biti u mogućnosti da odmah koriste ovaj moćan alat na svom radnom mestu. 21 sat ovog treninga, predstavlja formalni trening iz Upravljanja projektima što ispunjava i uslov za tzv. ‘contact hours’ za sve one kojima su potrebni radi obezbeđenja resertifikacije poslovnih akreditacija.

Predavač: Miroslav Janković, BsEE, MBA, PMP, MCTS  Kotizacja: 36.000 + PDV


31. decembar 2017.

SRBIJA, ZEMLJA USPEŠNIH PRIČA

Privredna komora Srbije poziva privrednike i predstavnike kompanija koji već imaju razvijen biznis i uspešno posluju da pošalju priču o svom uspehu i uz podršku PKS promovišu svoju kompaniju, unaprede poslovanje i podstaknu sve one koji razmišljaju da počnu sopstveni posao.
"Uspešna priča" o kompaniji iz ugla vlasnika i menadžera, od izazova na samom početku, razvijanja biznisa, do rezultata i planova za dalje poslovanje, predstavlja podstrek i inspiraciju, poziv na povezivanje i partnerstvo i mogućnost za unapređenje poslovanja.
Prezentacija nečijeg puta do uspeha jeste podsticaj i drugim kompanijama i preduzetnicima da prepoznaju sopstvene mogućnosti i primene iskustvo dobre prakse. Najuspešnije kompanije, pojedince i proizvode promovisaćemo koristeći sve raspoložive kanale komunikacije.
Pozivamo privrednike da se povežu, iskoriste podršku PKS i unaprede poslovanje.
Priče u pisanoj ili video formi dostavljaju se mejlom na: uspesneprice@pks.rs
Kontakt telefon: 011 33 00 905.