Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


Aktuelno
Finansijske organizacije
Aktuelno
Poljoprivreda i prehrambena ind.
Aktuelno, Aktivnosti
Građevinarstvo
Aktuelno
Industrija
Aktuelno, Aktivnosti
Informatička delatnost
Aktuelno, Aktivnosti
Ugostiteljstvo i turizam
Aktuelno, Aktivnosti
Trgovina
Aktivnosti
Kreativna industrija
Aktuelnosti, Aktivnosti
Zadružni savez Beograda
Aktuelno, Aktivnosti
Ekon. odnosi s inostranstvom
Aktuelno, Aktivnosti
Ekologija
Aktuelno
Razvoj MSPD
Aktuelno, Aktivnosti
Edukacija
Aktuelno, Aktivnosti
Privredno-pravni sistem
Aktivnosti
Ek. politika, poreski sistem i poslovno izveštavanje
Aktuelno
Zajednica opštih udruženja preduzetnika
Aktuelno, Aktivnosti
 

NEDELJNI PREGLED DOGAĐAJA

Stručni skup: „Reinženjering poslovnih procesa – primeri iz prakse“ - Događaj je završen30. jul 2015.

KONKURS ZA GEJMERE "CASUAL CONECT" - ROK ZA PRIJAVE 30. JUL

Biznis inkubator za tehnološko preduzetništvo "ICT Hub" i startapi "BinCode" i "Thoril" pozvaju sve kreatore casual igara (game developere) da se prijave na konkurs "Casual conect" koji će biti otvoren do 30. jula, a za najbolje je omogućeno učešće na prestižnom finalnom takmičenju "Indie Prize" u Tel Avivu od 19. do 21. oktobra, 2015. godine.
Kriterijumi za učestvovanje na konkursu su da igra mora da bude bar u alfa fazi, a ukoliko je već izdata, uslov je da je izdata najranije 2014. godine.
Zinteresovani se mogu prijaviti OVDE


septembar 2015.

OBUKA ZA SAMOSTALNOG KNJIGOVOĐU UZ STICANJE PRAKTIČNIH ZNANJA I RAD NA RAČUNARU I PROGRAMU ZA KNJIGOVODSTVO 

Usled sve većih i bržih promena u segmentu knjigovodstvenih i poreskih propisa, povećano je i interesovanje za angažovanjem kadrova u ovoj oblasti. Privredna komora Beograda u cilju osposobljavanja potencijalnih resursa za obavljanje ovih poslova u saradnji sa SAOP d.o.o. organizuje:  "Obuku za samostalnog knjigovođu uz sticanje praktičnih znanja i rad na računaru i programu za knjigovodstvo". 
Obuka je namenjen licima koja imaju osnovno ili nemaju iskustvo u knjigovodstvenom radu i onima koji žele da svoje postojeće znanje iz knjigovodstva nadograde. 
Obuka će biti realizovana u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na međuspratu, subotom od 09:00 do 14:00.  
Prijavljivanje se vrši popunjavanjem on-line prijave.

Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju, tel: 011/ 3619-472.   CV-predavača


8-10. septembra 2015. 

Sarajevo, BiH

ADRIA SECURITY SUMMIT

Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti jedan je od partnera Magazina A&S Adria u organizaciji predstojećeg stručnog skupa i ujedno Vas poziva da uzmete učešće na ovogodišnjem jedinstvenom kongresno-izložbenom događaju Adria Security Summit, koji će se održati od 08 do 10.septembra 2015 u Sarajevu, BiH.

Informacije o načinu prijavljivanja, programu događaja, predavačima i ostalim informacijama možete saznati na veb-stranici organizatora www.asadria.com/summit  Kontakt telefoni organizatora Samita:  387(0)33 788 985;  fax: +387(0)33 788 986; mob: +387(0)61 25 27 74  ili e-mail: summit@asadria.com  

25. septembar 2015.

POZIV NA MEĐUNARODNI INVESTICIONI FORUM INVESTIRAJTE U BATUMI

Obaveštavamo zainteresovane da će međunarodni investicioni forum Investirajte u Batumi biti održan 25. septembra  u Batumiju. Cilj ovog događaja je privlačenje investitora i upoznavanje s investicionim potencijalima Autonomne republike Adžarije u sektorima turizma, poljoprivrede, energetike, logistike i proizvodnje. Organizator je Ministarstvo finansija i ekonomije Adžarije, a očekuje se učešće predstavnika Nacionalne investicione agencije, stranih investitora, domaćih i stranih kompanija koje posluju u Adžariji, privrednih komora, poslovnih asocijacija i medija.   

Za dodatne informacije možete kontaktirati Centar za ekonomske odnose s inostranstvom, telefon 2642-088, elektronska adresa centareoi@kombeg.org.rs.

oktobar 2015.

UPRAVLJANJE PROJEKTIMA PO PMI METODI I STANDARDIMA (PROJECT MANAGEMENT, PMI, PMBOK V.5)

Privredna komora Beograda organizuje trening na temu: Upravljanje projektima po PMI metodi i standardima (PMBOK v.5) (Project Management, PMI, PMBOK v.5)

Trening će biti realizovan tokom oktobra 2015. godine u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na trećem spratu.
Kotizacija po polazniku, iznosi 60.000,00 din. + PDV.  Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju (tel: 011/ 3619-472).   


13-16. oktobra 2015.

5. MEĐUNARODNI SAJAM BEZBEDNOSTI OBJEKATA, INFRASTRUKTURE, LICA I POSLOVANJA – iSEC

5. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja- iSEC, pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije održaće se od 13. do 16. oktobra 2015. godine u hali 4 Beogradskog sajma.
iSEC je postao referentno i nezaobilazno mesto za predstavljanje i informisanje o najnovijim tehnologijama u funkciji poslovne, imovinske, lične i informacione bezbednosti u regionu zapadnog Balkana. 

Preuzmite ovde Prijavni materijal i upoznajte se sa uslovima izlaganja na sajmu iSEC 2015.
Za sve dodatne informacije, možete se obratiti projektnom timu sajma na e-mail: isec@sajam.rs kao i na telefon: +381 11 2655-486. Više o sajmu iSEC na www.isec-expo.rs.


21-25. oktobar 2015.

30. TRGOVINSKI SAJAM INDONEZIJE -TRADE EXPO INDONESIA  (TEI)

U periodu od 21. do 25. oktobra 2015. godine u Džakarti će biti održan 30. Trgovinski sajam Indonezije - TRADE EXPO INDONESIA na kome se očekuje  2.000 izlagača. Na sajmu će biti predstavljeni prehrambeni proizvodi, proizvodi automobilske industrije, tekstil i odeća, palmino ulje, gume i proizvodi od gume, kakao, čaj, kafa, nameštaj, nakit, mašine i oprema. Što je još važnije, TRADE EXPO INDONESIA  pruža priliku za b2b susrete sa  predstavnicima  različitih kompanija u Indoneziji. 
Za više detalja posetite veb-sajt manifestacije www.tradeexpoindonesia.com. Za registraciju, organizaciju puta i sastanaka sa potencijalnim partnerima iz Indonezije, kontaktirajte Ambasadu Republike Indonezije, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 18 Beograd, tel. (011) 3635666, faks (011) 3672 984, Odeljenje za ekonomske odnose. brošura


novembar 2015.

TRENING: MS PROJECT PROFESSIONAL 2010 – ALAT ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Privredna komora Beograda organizuje trening na temu: MS Project Professional 2010 – Alat za Upravljanje projektima.
Obuka će biti realizovana u novembru 2015. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na trećem spratu, prema satnici programa iz priloga.
Fokus treninga je na praktičnoj upotrebi softverskog alata, tzv. 'Workshop', gde će više pažnje biti posvećeno samom alatu prilikom planiranja i vođenja stvarnih projekata. Tokom 3 dana odnos praktičnog rada i teorije biće približno oko 70:30. Polaznici će posle završenog treninga biti u mogućnosti da odmah koriste ovaj moćan alat na svom radnom mestu