Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


Aktuelno
Finansijske organizacije
Aktuelno
Poljoprivreda i prehrambena ind.
Aktuelno, Aktivnosti
Građevinarstvo
Aktuelno
Industrija
Aktuelno, Aktivnosti
Informatička delatnost
Aktuelno, Aktivnosti
Ugostiteljstvo i turizam
Aktuelno, Aktivnosti
Trgovina
Aktivnosti
Kreativna industrija
Aktuelnosti, Aktivnosti
Zadružni savez Beograda
Aktuelno, Aktivnosti
Ekon. odnosi s inostranstvom
Aktuelno, Aktivnosti
Ekologija
Aktuelno
Razvoj MSP i preduzetništva
Aktuelno, Aktivnosti
Edukacija
Aktuelno, Aktivnosti
Privredno-pravni sistem
Aktivnosti
Ekonomska politika, prestrukturiranje i razvoj
Aktuelno
Zajednica opštih udruženja preduzetnika
Aktuelno, Aktivnosti
 

NEDELJNI PREGLED DOGAĐAJA

SKUPŠTINA SAVEZA PENZIONERA SRBIJE - Događaj je završen26-27. maj 2015.

OBUKA: PISANJE PROJEKATA ZA KONKURSE EU FONDOVA 2015-2020. SA FOKUSOM NA NOVI EU PROGRAM HORIZON 2020 

Tokom napredne dvodnevne obuke predavači će biti fokusirani na konkretne projektne ideje učesnika za otvorene konkurse i nove EU programe 2015-2020, sa akcentom na najveći program HORIZON 2020, čiji je budžet preko 70 milijardi evra. 

Rok za prijavu učešća je najkasnije 3 dana pre početka obuke.
Preuzmite: cv predavačaprogram EU obuke i prijavu

Za dodatne informacije i prijavu učešća možete se obratiti Centru za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta na telefon +381.11.2641.355, lokal 174, Sanja Ćirić: e-mail: sanjaciric@kombeg.org.rs i Aleksandra Inić, e-mail: aleksandra@kombeg.org.rs


26. maj 2015.

TRENING : DRUŠTVENE MREŽE I POVEĆANJE PRODAJNIH REZULTATA

Centar za edukaciju Privredne komore Beograda organizuje četvorodnevni trening "Društvene mreže i povećanje prodajnih rezultata" tokom koga će se učesnici upoznati sa potencijalom društvenih mreža u funkiciji predprodajnih, prodajnih i postprodajnih aktivnosti i upravljanjem aktivnostima na društvenim mrežama

Trening će biti realizovan 26. maja, 2, 9. i 16. juna 2015. godine u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12 u sali na III spratu.
Kotizacija po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda, iznosi 60.000,00 din. + PDV, za ostale učesnike iznosi 72.000,00 din. + PDV. Kotizacija uključuje potrebni radni materijal za seminar, osveženje u pauzama i uverenje o pohađanju seminara.
Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju (tel: 011/ 3619-472)  


26. maj 2015.

OKRUGLI STO: "SIVA EKONOMIJA I NELOJALNA KONKURENCIJA U DELATNOSTI AUTO-SERVISERA"Imajući u vidu da problem sive ekonomije ozbiljno ugrožava rad legalnih preduzetnika i malih i srednjih privrednih društava, u Privrednoj komori Beograda biće održan okrugli sto na temu: "Siva ekonomija i nelojalna konkurencija u delatnoti auto-servisera"
Okrugli sto će biti održan u utorak, 26. maja 2015. godine, sa početkom u 11 časova, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala 4.

Za sve dodatne informacije i prijavu učešća, kontakt osoba je Dragana Živković, telefon: 3619 646 i faks: 3618 003 ili putem e-maila: dragana@kombeg.org.rs.  


26. maj 2015.

OTVORENA VRATA SBERBANKE "REŠENjE ZA SIGURAN IZVOZ"

Imajući u vidu značaj adekvatne finansijske podrške izvoznim projektima domaće privrede, posebno izvozne šanse na rusko tržište, Privredna komora Beograda, u saradnji sa Sberbank Srbija ad Beograd, organizuje prezentaciju specijalnog paketa usluga namenjenog sadašnjim i potencijalnim izvoznicima: „REŠENjE ZA SIGURAN IZVOZ“

Otvorena vrata Sberbanke Srbija ad biće održana u utorak, 26. maja 2015. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala IVa, u terminu od 11 do 13 časova.

Molimo da učešće potvrdite putem on line prijave. Za dodatne informacije možete se obratiti Udruženju finansijskih organizacija, kontakt osoba Katarina Subotić, savetnik, tel 2641-355 lok. 164, e mail: katarinal@kombeg.org.rs.


26. maj 2015.

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O OPŠTEM UPRAVNOM POSTUPKU


Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave pokrenulo je javnu raspravu o nacrtu Zakona o opštem upravnom postupku.
Radnu verziju teksta formulisala je Posebna radna grupa za primenu teksta nacrta Zakona o opštem upravnom postupku Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave u čijem radu su učestvovali predstavnici ministarstva, upravnog sudstva, akademske zajednice i privrede.
Rad radne grupe započet je krajem 2014. godine, a  javna rasprava će trajati do 26. juna 2015. godine uz razmenu iskustava iz oblasti postupanja javne uprave, kako u Srbiji tako i u regionu.
Sve primedbe i sugestije možete slati na mail: sofija.milenkovic@mduls.gov.rs , radi formulisanja održivih i mogućih rešenja koja će doprineti unapređenju rada javne uprave, podizanju njene efikasnosti i kvaliteta kao i transformaciji uprave u servis građana i privrede.
Nacrt Zakona o opštem upravnom postupku možete preuzeti ovde: Nacrt ZUP.
Obrazac za komentare i sugestije možete preuzeti ovde: Obrazac komentari

27. maj 2015.

"CASE CHALLENGE" PROJEKAT - IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU, IT DOESN’T CHANGE YOU

Pružajući podršku aktivnostima usmerenim na doprinos i razvoj učeničkog i omladinskog preduzetništva, Privredna komora Beograda ugostiće najbolje timove  "Case Challenge" projekta. "Case Challenge" projekat dobija svoju završnicu, 27. maja 2015 godine sa početkom u 10 časova. Nakon 90 timova koje je tokom proteklih nedelju dana radilo na svojim studijama slučaja za kompanije "Devana Technologies", "COFA Games" i EY, preostalih 30 timova studenata i srednjoškolaca, boriće se za najbolji plasman i nagrade. 


27. maj 2015.

BEZBEDNOST POSLOVANJA I SOCIJALNI INŽENJERING

Privredna komora Beograda u saradnji sa Inovacionim centrom Fakulteta bezbednosti u Beogradu i Srpskom asocijacijom menadžera korporativne bezbednosti, organizuje jednodnevni seminar na temu: "Bezbednost poslovanja i socijalni inženjering".
Seminar će biti održan u sredu, 27. maja 2015. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala 4b, na 4. spratu, sa početkom u 11,00 časova.

Cilj seminara je upoznavanje sa pojmom i načinima izvršenja socijalnog inženjeringa, procesom napada socijalnim inženjeringom–ciklus obmane i tehnikama koje koristi socijalni inženjering.
Rok za prijavu i uplatu je ponedeljak, 25. maj 2015. godine. Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju tel. 011/3619-472.  

28. maj 2015.

OKRUGLI STO: POSLOVNA SARADNJA MARIBORA I BEOGRADA

Prepoznajući značaj regionalne saradnje i poslovnog povezivanja privrednika Beograda i Maribora, Privredna komora Beograda u cilju daljeg unapređenja odnosa privrednika naših regiona.organizuje okrugli sto na temu: „Poslovna saradnja Maribora i Beograda“
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na poslovne susrete privrednika Maribora i Beograda koji će biti održani u Privrednoj komori Beograda, 28. maja 2015. godine, sa početkom u 14 časova.

Za sve dodatne informacije i prijavu učešća, kontakt osoba je Dragana Živković, telefon: 3619 646 i faks: 3618 003 ili putem e-maila: dragana@kombeg.org.rs.  


29. maj 2015.

PREZENTACIJA INOVATIVNIH REŠENJA U PUTNOJ PRIVREDI - PROIZVODI FIRME REPARO DOO

Udruženja saobraćaja i telekomunikacija Privredne komore Beograda u saradnji sa privrednim društvom REPARO Repair&Recycling Paving Roads doo, Beograd, organizuje prezentaciju proizvoda firme REPARO doo (FAST ASPHALT, PERMANENT REPAIR, RAPID REPAIR). Proizvodi su nastali primenom inovativnih rešenja, a predstavljaju "hladni asfalt" za brzu i ekonomičnu popravku asfaltnih puteva u svim vremenskim uslovima uz zanemarljiv uticaj na životnu sredinu.

Prezentacija će biti održana u petak 29. maja2015. godine, sa početkom u 12 časova, u prostorijama Privredne komore Beograda, Kenza Miloša 12, u sali IVa na četvrtom spratu.
Molimo sve zainteresovane privredne subjekte da potvrdu učešća dostave elektronskim putem na e-mail: stefanovicd@kombeg.org.rs

29. maj 2015.

SEMINAR-RADIONICA: SISTEM PRAVOLINIJSKE PRODAJE "The System"

U nameri da upoznaju članove sa novim sistemom prodaje u cilju povećaja prodaje na strateškom nivou, u Privrednoj komori Beograda, u petak,  29. maja 2015. godine, sa početkom u 9:00 časova, biće organizovan seminar-radionica na temu:  SISTEM PRAVOLINIJSKE PRODAJE „The System
Pored konkretnih tehnika i praktičnih vežbi, polaznići će ovladati kompletnim SISTEMOM, koji treba da ugrade u svoje firme i u lični arsenal i tako povećaju prodaju na strateškom nivou.
Predavač -  instruktor na seminaru je Milan Stanić, poznat kao praktični instruktor prodaje i najtraženiji konsultant u oblasti info marketinga.
Nakon popunjavanja prijave, biće Vam poslat predračun. Rok za prijavu i uplatu  je 27. maj 2015. godine. Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju  na tel: 011/ 3619-472.  


29. maj 2015.

SEMINAR: ELEKTRONSKO PODNOŠENJE PORESKE PRIJAVE POREZA NA DOBIT ZA 2014. GODINU

Zbog iskazane potrebe privrede i izuzetnog značaja i aktuelnosti teme Privredna komora Beograda organizuje jednodnevni besplatni seminar sa temom: Elektronsko podnošenje poreske prijave poreza na dobit za 2014. godinu. Seminar će biti održan  29. maja 2015. godine, u Privrednoj komori Beograda, Beograd, Kneza Miloša 12, u sali na šestom spratu, u vremenu od 10:00 do 15:00 časova.

Predavači su predstavnici Poreske uprave. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem online prijave, rok za prijavu je 28. maj 2015. godine. Dodatne informacije: Centar za edukaciju Privredne komore Beograda, kontakt telefon 011 3619-472.  


3. jun 2015.

TRENING: MS PROJECT PROFESSIONAL 2010 – ALAT ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Privredna komora Beograda organizuje trening na temu: MS Project Professional 2010 – Alat za Upravljanje projektima 
Obuka će biti realizovana od 3-5. juna. 2015. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na trećem spratu, prema satnici programa iz priloga.
Fokus treninga je na praktičnoj upotrebi softverskog alata, tzv. 'Workshop', gde će više pažnje biti posvećeno samom alatu prilikom planiranja i vođenja stvarnih projekata. Tokom 3 dana odnos praktičnog rada i teorije biće približno oko 70:30. Polaznici će posle završenog treninga biti u mogućnosti da odmah koriste ovaj moćan alat na svom radnom mestu.


3-4. jun 2015.

KONFERENCIJA I IZLOŽBA "INFOTECH 2015"

JURIT - Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekomunikacije, automatizaciju i menadžment Srbije, pod pokroviteljstvom resornih ministarstava Vlade Republike Srbije i Privredne komore Srbije, zajedno sa značajnim domaćim i stranim firmama, ICT korisnicima, IEEE i PMI sekcijama, organizuje Konferenciju i Izložbu “INFOTECH 2015” koja će se održati 3–4. jun 2015. u Hotelu "Izvor", Aranđelovac. Otvaranje: Sreda, 03. jun 2015. u 10:30h.
Više informacija na http://infotech.org.rs/rs/index.html


4. jun 2015. 

JAVNI NASTUP I VEŠTINE GOVORNIŠTVA


Privredna komora Beograda organizuje trening: Javni nastup i veštine govorništva koji će  biti realizovan 4. juna 2015. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala IVb na 4. spratu, prema satnici programa iz priloga.

Kotizacija po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda, iznosi 6.000,00 din. + PDV, za ostale učesnike iznosi 8.000,00 din. + PDV. Kotizacija uključuje potrebni radni materijal, osveženje u pauzama i uverenje o pohađanju. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem on-line prijave. Rok za prijavu i uplatu je  (dan), (datum) 2015. godine. Nakon popunjavanja prijave, biće Vam poslat predračun.
Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju  (tel: 011/ 3619-472).


9-10. jun 2015.

KURS: PREDSTAVNIK SISTEMA MENADŽMENTA RIZIKA


Privredna komora Beograda u saradnji sa sertifikacionom kućom Quality Austria Center d.o.o. organizuje kurs na temu: Predstavnik sistema menadžmenta rizika -  ISO 31000:2009 Menadžment rizikom - Principi i uputstva  -

Kurs će biti realizovan  9. i 10. juna 2015. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala  na međuspratu sa početkom, u 9:00 časova.

Rok za prijavu i uplatu je  3. jun 2015. godine.
Nakon evidentiranja prijave, biće Vam poslat predračun. Za sve dodatne informacije obratite se  Centru za edukaciju  (tel: 011/ 3619-472).   
Prijavljivanje se vrši popunjavanjem on-line  prijave:
Prijava za pohađanje kursa 
Prijava za pohađanje kursa i polaganje ispita

9-12.jun 2015.

14. MEĐUNARODNI SAJAM ROBE ŠIROKE POTROŠNJE, NINGBO, KINA

Ministarstvo trgovine Narodne Republike Kine, Vlada provincije Džeđang i Kineski međunarodni sajam robe široke potrošnje (CICGF) sponzori su jednog od četiri najveća uvozno-izvozna sajma u Kini, koji se svakog juna održava u čuvenom lučkom gradu Ningbou.

Ove godine, Četrnaesti međunarodni sajam robe široke potrošnje biće održan od 9. do 12. juna. Izložbeni prostor od impozantnih 120.000 m² biće podeljen na četiri celine: oprema za kuhinje; kućni artikli za dvevne i spavaće sobe; kućna hemija i oprema za kupatilo; i roba iz uvoza.

Istovremeno će biti održan i Kineski investiciono-trgovački sajam (CEECPE), koji organizuju ministarstva privrede zemalja Centralne i Istočne Evrope i Ministarstvo trgovine Narodne Republike Kine.

Pozivamo privrednike zainteresovane za učešće na sajmu da se za dodatne informacije obrate Centru za ekonomske odnose s inostranstvom Privredne komore Beograda, telefon: 2642-088, elektronska adresa: centareoi@kombeg.org.rs 


11-12. jun 2015.

KURS: PREDSTAVNIK SISTEMA MENADžMENTA KONTINUITETOM POSLOVANjA


Privredna komora Beograda u saradnji sa sertifikacionom kućom Quality Austria Center d.o.o. organizuje kurs na temu: PREDSTAVNIK SISTEMA MENADžMENTA KONTINUITETOM POSLOVANjA - ISO 22301:2012  – Društvena bezbednost - Sistemi menadžmenta kontinuitetom poslovanja.

Kurs će biti realizovan  11. i 12. juna 2015. godine u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br. 12, sala tri na trećem spratu, sa početkom u 9:00 časova.
Ciljana i sistematična prevencija je najbolja zaštita koju organizacija ima protiv šteta koje mogu nastati. Menadžment rizika i bezbednosti (npr. Business Continuity Management - BCM) su sistemi menadžmenta koji teže ka preventivnoj sigurnosti organizacije. Integrativni menadžment pristup klasičnim sistemima menadžmenta kao što su ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 18001 predstavlja početnu tačku kursa koji ima za cilj stavljanje praktičnih metoda i alata u fokus prenošenja znanja.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem on-line  prijave:
Prijava za pohađanje kursa
Prijava za pohađanje kursa i polaganje ispita

Rok za prijavu i uplatu je  5. jun 2015. godine. Nakon evidentiranja prijave, biće Vam poslat predračun. Za sve dodatne informacije obratite se  Centru za edukaciju  (tel: 011/ 3619-472).


12-13. jun 2015.

TRENING: FINANSIJSKA ANALIZA

U cilju sticanja novih  znanja i veština, članova  i šire stručne javnosti, Privredna komora Beograda organizuje trening Finansijska analiza koji će biti realizovan  12. i 13. juna 2015. godine – sa početkom (petak u 16:30 i subota u 09:00) u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br. 12, sala na trećem spratu.

Kotizacija po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda, iznosi 17.600,00 din. + PDV, za ostale učesnike iznosi 22.000,00 din. + PDV. Kotizacija uključuje potrebni radni materijal, osveženje u pauzama i uverenje o pohađanju. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem on-line prijave. Rok za prijavu i uplatu je 10. jun 2015. godine. Nakon popunjavanja prijave, biće Vam poslat predračun.
Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju tel. 011/ 3619-472.  


15. jun 2015.

PREDAVANJE DANIELA GOLEMANA U BEOGRADU

Mokrogorska škola menadžmenta organizuje gostovanje Daniela Golemana proslavljenog američkog psihologa i pisca u Beogradu 02. oktobra 2015.g. Daniel Goloman je pisac mnogih knjiga na temu emocionalne inteligencije koju koju je Harward business review nazvao "a revolutionary, paradigm-shattering idea". Wall street journal je svrstao Daniela Golemana među 25 najuticajnijih mislilaca u svetu poslvanja.
Ovo je jedistvena prilika da vidite uživo u Beogradu, a Privredna komora Beograda je za svoje članove obezbedila specijalni popust od 10%.
Više o samom događaju možete da pročitate ovde.
Prijavu za događaj sa napomenom da ste član Privredne komore Beograd možete da izvršite ovde.


16. jun 2015.

INFO SESIJA:

 NOVI EU PROGRAMI 2015-2020 I MOGUĆNOSTI ZA PRIVREDU U 2015. GODINI 

Info sesija "Novi EU programi 2015-2020 i mogućnosti za privredu u 2015. godini", biće održana 16. juna 2015. godine,  u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na međuspratu.

Rok za prijavu učešća je najkasnije 3 dana pre početka info sesije.
Preuzmite: cv predavačaprogram info sesijeprijavu

Za dodatne informacije i prijavu učešća možete se obratiti Centru za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta na telefon +381.11.2641.355, lokal 174, Sanja Ćirić: e-mail: sanjaciric@kombeg.org.rs  i Aleksandra Inić, e-mail: aleksandra@kombeg.org.rs


17. jun 2015.

SEDMA KONFERENCIJA BISEC 2015


U organizaciji Univerziteta Metropolitan i Matematičkog instituta SANU sedma konferencija BISEC (Business Information SECurity) 2015 održaće  se u Beogradu 17. juna 2015. godine  u Univerzitetu Metropolitan, Tadeuša Košćuška 63, Beograd, sa početkom u 9:30 časova. Registracija učesnika od 9:00-9:30.
Učešće na Konferenciji ne zahteva kotizaciju. Više informacija na http://bisec.rs/


23-24. jun 2015.

OBUKA: PISANJE PROJEKATA ZA KONKURSE EU FONDOVA 2015-2020. SA FOKUSOM NA NOVI EU PROGRAM HORIZON 2020 

Tokom napredne dvodnevne obuke predavači će biti fokusirani na konkretne projektne ideje učesnika za otvorene konkurse i nove EU programe 2015-2020, sa akcentom na najveći program HORIZON 2020, čiji je budžet preko 70 milijardi evra. 

Rok za prijavu učešća je najkasnije 3 dana pre početka obuke.
Preuzmite: cv predavačaprogram EU obuke i prijavu

Za dodatne informacije i prijavu učešća možete se obratiti Centru za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta na telefon +381.11.2641.355, lokal 174, Sanja Ćirić: e-mail: sanjaciric@kombeg.org.rs  i Aleksandra Inić, e-mail: aleksandra@kombeg.org.rs


23-26. jun 2015.

NEDELjA BEZBEDNOSTI HRANE

Privredna komora Beograda u saradnji sa QAC (Quality Austria Center) organizuje i  poziva Vas da prisustvujete:  „NEDELjI BEZBEDNOSTI HRANE“
Nedelja bezbednosti hrane predstavlja skup kurseva koji obrađuju specifičnu tematiku i pojedinosti iz oblasti bezbednosti hrane. Kursevi će biti realiziovani u periodu  23-26. juna 2015. u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br. 12, u periodu od 9:00 do 17:00 časova.

Utorak, 23. jun 2015. - LHACCP – Critically examine and optimize HACCP systems / Preispitivanje i optimizacija kritičnih tačaka u HACCP sistemu (prijava za kurs LHACCP)
Sreda, 24. jun 2015. - LFD – Food Defense – Setup and implementation in practise /Odbrana hrane – Implementacija i primena u praksi (prijava za kurs LFD)
Četvrtak - Petak, 25-26. jun 2015. - LIFS - IFS Representative - Compact Food Safety Management / IFS Predstavnik – Upravljanje kompaktinim sistemom bezbednosti hrane (prijava za kurs LIFS).

*Za učesnike koji se prijave da pohađaju sva tri kursa (4 dana) odobrava se 20% popusta na ukupan iznos kotizacije. (prijava za sva tri kursa -  LHACCP + LFD + LIFS)
Rok za prijavu i uplatu je  17. jun 2015. Nakon evidentiranja prijave, biće Vam poslat predračun. Za sve dodatne informacije obratite se  Centru za edukaciju  (tel. 011 3619 472).


24-26. jun 2015.

LETNJI VIVALDI CFO FORUMPrivredna komora Beograda i Mokrogorska škola menadžmenta Vas pozivaju na LETNJI VIVALDI CFO FORUM koji se održava 24-26. juna na Mokroj gori.
Centralna tema ovogodišnjeg foruma je obezbeđivanje održivosti organizacija kroz ličnu inicijativu finansijskog direktora. To podrazumeva uspostavljanje adekvatne organizacione strukture sektora, i u okviru njega, procesa i procedura čije su poštovanje i primena prvi korak u stvaranju modernog finansijskog upravljanja organizacije.
Za članove Privredne komore Beograda obezbedili smo posebne pogodnosti i popust od 10%.
Više informacija o forumu možete naći na linku
Prijavu sa napomenom da dolayite preko Privredne komore Beograda možete izvšiti na prijava.   

26. jun 2015. 

SAVETOVANJE: "IZAZOVI VIDEO NADZORA NA RADNOM MESTU I JAVNIM POVRŠINAMA"

Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti, u saradnji sa Asocijacijom menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne evrope (SECSA), Poslovnim učilištem integralna sigurnost i razvoj (Zagreb) i Privrednom komorom Beograda, pozivaju Vas na stručno Savetovanje, koje će se održati u petak, 26. juna 2015. godine, u hotelu ''Crowne Plaza'', Beograd.
Kotizacija za članove SAMKB, Privredne komore Beograda i SECSA iznosi 80,00 EUR, dok za ostale zainteresovane iznos kotizacije je 120,00 EUR
po srednjem kursu NBS na dan uplate. Krajnji rok za prijavu i uplatu je 22. jun 2015. Učešće na skupu stiče se uplatom kotizacije. Kotizacija uključuje: radni materijal, osveženje u pauzama, ručak i uverenje o učešću na skupu.
Dodatne informacije u vezi Savetovanja možete dobiti u Centru za unapređenje kvaliteta i korporativnu bezbednost, kontakt osoba: Vladimir Vuksanović, rukovodilac Centra tel: +381 11 2644-880 ili e-mail: vladav@kombeg.org.rs.

25. septembar 2015.

POZIV NA MEĐUNARODNI INVESTICIONI FORUM INVESTIRAJTE U BATUMI

Obaveštavamo zainteresovane da će međunarodni investicioni forum Investirajte u Batumi biti održan 25. septembra  u Batumiju. Cilj ovog događaja je privlačenje investitora i upoznavanje s investicionim potencijalima Autonomne republike Adžarije u sektorima turizma, poljoprivrede, energetike, logistike i proizvodnje. Organizator je Ministarstvo finansija i ekonomije Adžarije, a očekuje se učešće predstavnika Nacionalne investicione agencije, stranih investitora, domaćih i stranih kompanija koje posluju u Adžariji, privrednih komora, poslovnih asocijacija i medija.   

Za dodatne informacije možete kontaktirati Centar za ekonomske odnose s inostranstvom, telefon 2642-088, elektronska adresa centareoi@kombeg.org.rs.