Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


Aktuelno
Finansijske organizacije
Aktuelno
Poljoprivreda i prehrambena ind.
Aktuelno, Aktivnosti
Građevinarstvo
Aktuelno
Industrija
Aktuelno, Aktivnosti
Informatička delatnost
Aktuelno, Aktivnosti
Ugostiteljstvo i turizam
Aktuelno, Aktivnosti
Trgovina
Aktivnosti
Zadružni savez Beograda
Aktuelno, Aktivnosti
Ekon. odnosi s inostranstvom
Aktuelno, Aktivnosti
Transfer tehnologija i ekologija
Aktuelno
Razvoj MSP i preduzetništva
Aktuelno, Aktivnosti
Poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta
Aktuelno, Aktivnosti
Privredno-pravni sistem
Aktivnosti
Ekonomska politika, prestrukturiranje i razvoj
Aktuelno
Zajednica opštih udruženja preduzetnika
Aktuelno, Aktivnosti
 

NEDELJNI PREGLED DOGAĐAJA27. oktobar 2014.

OKRUGLI STO: DRŽAVNA PROCENA VREDNOSTI NEPOKRETNOSTI U REPUBLICI SRBIJI 

U organizaciji Udruženja građevinarstva i komunalne delatnosti Privredne komore Beograda biće održan okrugli sto na temu: "Državna procena vrednosti nepokretnosti u Republici Srbiji "

Uvodničari će biti: Marko Marinković, direktor Poreske uprave; Branko Božić, v.d. dekan Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu; Milutin Folić, gradski arhitekta Beograda; predstavnici firme AMBERO ICON, Unapređenje upravljanja zemljištem u Srbiji; doc dr Rajica Mihajlović, Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu; Zoran Krejović, direktor Republičkog geodetskog zavoda, sa saradnicima; Slobodan Milosavljević, sekretar Sekretarijata za finansije Grada Beograda.

Okrugli sto će biti održan u ponedeljak, 27. oktobra 2014. godine, u 11:00 časova, sala IVb Privredne komore Beograda, Kneza Miloša 12.
Svoje učešće možete potvrditi Udruženju građevinarstva i komunalne delatnosti Privredne komore Beograda, na telefon 2646-633 ili e-mail: gradjevinarstvo@kombeg.org.rs.


28. oktobar 2014.

USAGLAŠENOST SPOLJNOTRGOVINSKE POLITIKE REPUBLIKE SRBIJE I EVROPSKE UNIJE

Udruženje trgovine Privredne komore Beograda, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, organizuje stručni skup na temu: "Usaglašenost spoljnotrgovinske politike Republike Srbije sa spoljnotrgovinskom politikom Evropske unije".
Pozivamo Vas da učestvujete na skupu i dodatno se informišete o primeni Zakona o spoljnotrgovinskom poslovanju. Na temu će govoriti dr Ana Blagojević, nadležna za usaglašavanje zakonskog okvira Republike Srbije sa pravilima i principima STO i regulativom EU u oblasti spoljne trgovine i  sprovođenje spoljnotrgovinske politike - Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.
Stručni skup će biti održan u utorak, 28. oktobra 2014. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala IV, u 11:00 časova.
Molimo Vas da u cilju kvalitetnije organizacije, Vaše učešće potvrdite popunjavanjem online prijave
Kontakt osoba: Tatjana Grozdanović, tehnički sekretar u Udruženju trgovine, telefon 2642-778, e-mail: tanja@kombeg.org.rs


28-29. oktobar 2014.

OBUKA - PISANJE PROJEKATA ZA KONKURSE EU FONDOVA SA FOKUSOM NA NOVI EU PROGRAM HORIZON 2020 

Tokom dvodnevne obuke predavači će biti fokusirani na konkretne projektne ideje učesnika za otvorene konkurse i nove EU programe 2014.-2020., sa fokusom na najveći program HORIZON 2020, čiji je budžet preko 70 milijardi eura. Cilj obuke je da unapredi i produbi sposobnosti i veštine za razvoj i pisanje projekata zadovoljavajući najviše standarde kvaliteta u pisanju EU projekata. Inovativna metodologija obuke zasniva se na kombinaciji teorije i praktičnog rada na projektnim inicijativama. Stoga, ukoliko želite da pokrenete svoj EU projekat ili ste već započeli rad na projektu pomoći ćemo Vam da ga usavršite u skladu sa postavljenim kriterijumima za ocenjivanje. Obuka će se održati na srpskom i engleskom jeziku


28. oktobar 2014.

6. SRPSKO - TURSKI POSLOVNI FORUM

Srpsko-turski poslovni forumUdruženje privrednika  SITA (Serbian International Trade Association) i Privredna komora Beograda, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, po šesti put  organizovaće "SRPSKO - TURSKI POSLOVNI FORUM" koji će biti održan 28. oktobra 2014. godine, od 10 do 16 časova, u hotelu "M" (Hotel Mladost), Bulevar oslobođenja 56 a, Beograd.
Učešće na ovom forumu uzeće članovi iz poslovnih asocijacija iz Kajserija, Kahramanmaraša i Ankare i članovi  Konfederacije  Industrijalaca i Biznismena Turske – TUSKON (koja broji preko 250.000  članova).
Pozivamo Vas da uzmete učešće na B2B sastancima i na taj način predstavite svoju firmu, proizvodni program, ponudu za zajedničko ulaganje i nastup na treća tržišta. Učešće na Forumu je  besplatno.

Popunjen registracioni formular dostaviti najkasnije do 27. oktobra 2014. godine, na e-mail: centareoi@kombeg.org.rs. Dodatne informacije dostupne su u Centru za ekonomske odnose s inostranstvom Privredne komore Beograda, 011/ 2642-088. Spisak turskih kompanija 


29. oktobar 2014.

ZAJEDNIČKA SEDNICA ODBORA UDRUŽENJA TRGOVINE PRIVREDNE KOMORE SRBIJE I PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA

Zajednička sednica u proširenom sastavu Odbora Udruženja za trgovinu Privredne komore Srbije i Odbora Udruženja trgovine Privredne komore Beograda će biti održana u Privrednoj komori Srbije, Resavska 13-15, sala 2 (u prizemlju), u sredu, 29. oktobra 2014. godine,  u 12:00 časova

Na sednici će biti razmatrane teme "Primena novog Zakona o zaštiti potrošača" i "Karakteristična pitanja i odgovori iz Zakona o zaštiti potrošača".

Aktivno učešće će uzeti predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija: Vesna Novaković - pomoćnik  ministra u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija; Nevena Praizović - Sektor za zaštitu potrošača; Goran Macura - načelnik Odeljenja za opšti nadzor inspekcijskih službi i Mirjana Damjanović - tržišni inspektor.

Kontakt osobe: Marija Trač, telefon 3234-042, e-mail: trgovina@pks.rs i Tatjana Grozdanović, telefon 2642-778, e-mail: trgovina@kombeg.org.rs.


29. oktobar 2014. 

SEMINAR: HEDŽING – ZAŠTITA OD PROMENE CENA VALUTA I SIROVINA

U organizaciji Centra za javno-privatno partnerstvo, upravljanje projektima i razvoj akcionarstva Privredne komore Beograda, a u saradnji sa kompanijom Professional stock invest, biće održan besplatni seminar na temu: "Hedžing – zaštita od promene cena valuta i sirovina", u sredu, 29. oktobra 2014. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, u sali na četvrtom spratu (IVa), u 13 časova.

Seminar je namenjen svim privrednicima kod kojih se zbog prirode poslovanja najčešće javljaju negativni efekti promene kursa, valutnih odnosa  ili promene cene roba kojom se trguje.


29-31. oktobar 2014.

PETI MEĐUNARODNI FESTIVAL ZELENE KULTURE GREEN FEST: "PAMETNI GRADOVI" 

U organizaciji Centra za unapređenje životne sredine i uz podršku Grada Beograda Sekretarijata za zaštitu životne sredine,  Doma omladine Beograda i kompanije Lenovo u  Beogradu će se od 29. do 31. oktobra. 2014. godine održati Peti Međunarodni festival zelene kulture GREEN FEST  pod sloganom “Pametni gradovi" . Ovogodišnja tema festivala je vrlo aktuelna s obzirom da danas čak pedeset posto svetske populacije živi u gradovima, sa tendencijom da se u skoroj budućnosti  broj stanovnika u gradovima udvostruči. Obzirom na datu situaciju, moraju se uložiti veliki napori da se gradovi transformišu u inteligentnije i efikasnije urbanističke celine koje će svojim stanovnicima omogućiti udobniji život, ali sa posebnim akcentom na održivi razvoj i očuvanje životne sredine.


30. oktobar 2014.

IZRADA MAPA UMA PRIMENOM BESPLATNIH  ALATA OTVORENOG KODA

U Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša 12, sala III), 30. oktobra 2014. godine sa početkom u 10:00 časova, biće organizovan jednodnevni kurs na temu: "Izrada mapa uma primenom besplatnih  alata otvorenog koda".

Kotizacija
po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda iznosi 2.000,00 din. + pdv, za ostale učesnike iznosi 4.000,00 din. + pdv.  
Rok za prijavu i uplatu: utorak, 28. oktobar  2014. godine.  Prijava će se smatrati prihvaćenom, po uplati kotizacije.

Za sve dodatne informacije obratite se Centru za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta - Jelena Radić, tel: 011-3619-472, e-mail: jelenar@kombeg.org.rs ili Info centru - Milan Vlahović, tel: 011-3629-330, e-mail: milanvl@kombeg.org.rs.

30. oktobar 2014.   SEMINAR:

OBRADA I ZAŠTITA PODATAKA – NORMATIVNI I BEZBEDNOSNO–TEHNOLOŠKI ASPEKTI

Na inicijativu Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti i Privredne komore Beograda, a u saradnji sa Inovacionim centrom Fakulteta bezbednosti u Beogradu, 30. oktobra 2014. godine, u 10 časova, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala IVa, će biti održan jednodnevni seminar na temu: ''Obrada zaštita podataka – normativni i bezbednosno–tehnološki aspekti''
Svoja iskustva sa polaznicima će podeliti eksperti u ovoj oblasti: dr Goran Matić, dr Mladen Milošević i Nenad Kovačević.
Kotizacija po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda i članove SAMKB, iznosi 6.000,00 din. + pdv, za ostale učesnike 9000,00 din. + pdv.
Rok za prijavu i uplatu je utorak, 28. oktobar 2014. godine.
Kontakt osoba za sve dodatne informacije: Jelena Radić, Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta, tel. 011 3619 472.    


31. oktobar 2014.

STRUČNI SKUP: STANDARDI INFORMATIČKOG OBRAZOVANJA U OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA

Udruženje informatičke delatnosti Privredne komore Beograda, Društvo za informatiku Srbije - DIS, Pedagoško društvo informatičara Srbije i Agencija za obrazovanje MiJ organizuju stručni skup "Standardi informatičkog obrazovanja u osnovnim i srednjim školama", koji će biti održan u petak, 31. oktobra 2014. godine, sa početkom u 13 časova u sali IVa, na četvrtom spratu zgrade Privredne komore Beograda, Kneza Miloša 12.
Kontakt osoba: Vesna Muhić, telefon: 011/2645-333, e-mail: vmuhic@kombeg.org.rs 


31. oktobar 2014.

POČELA PRIJAVA ZA GODIŠNJE NAGRADE SAMKB U OKVIRU KONFERENCIJE "KORPORATIVNA BEZBEDNOST U REPUBLICI SRBIJI 2014"

Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti dodeljuje godišnje nagrade u 3 kategorije  u oblasti korporativne bezbednosti, koje imaju izuzetne rezultate ili su od posebnog značaja za razvoj korporativne bezbednosti u Republici Srbiji za 2013. godinu.
Konkurs za dodelu godišnjih nagrada koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti (SAMKB) otvoren je do 31. oktobra 2014. godine.
Kandidati se mogu nominovati za sledeće godišnje nagrade za ostavrene rezultate i razvoj u oblasti korporativne bezbednosti: NAJBOLjA KOMPANIJA, NAJBOLjI MENADžER i NAJBOLjA KNjIGA. detaljnije  konkurs  pravilnik  prijava


4. novembar 2014.

SEMINAR: OBEZBEĐENJE LICA MESTA I DOKAZA KAO FUNKCIJA KORPORACIJSKE BEZBEDNOSTIPrivredna komora Beograda organizuje jednodnevni seminar na temu "Obezbeđenje lica mesta i dokaza kao funkcija korporacijske bezbednosti", u  utorak, 4. novembra 2014. godine, sa početkom u 9:30 časova, Kneza Miloša 12, sala IVb:

Kotizacija za aktivne članove Privredne komore Beograda, po polazniku iznosi: 5.000,00 din neto  + PDV. Za ostale kotizacija iznosi 9.000,00 din + PDV.
Prijavljivanje se vrši popunjavanjem on-line prijave, a rok za prijavu i uplatu je 31. oktobar 2014. godine.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije: Ljubica Matić - Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta (tel: 011-3619-472, e-mail: ljubica@kombeg.org.rs). 


5-7. novembar 2014.

OTVORENI POZIV KOMPANIJAMA ZA PRIJAVU PROJEKATA NA Belgrade Venture Forum 2014

Belgrade Venture ForumBelgrade Venture Forum je naveći regionalni investicioni forum koji za cilj ima ostvarivanje direktnih kontakata malih i srednjih preduzeća sa investitorima.
Forum će biti održan od 5. do 7. novembra 2014. godine, u hotelu Metropol Palace
Preduzetnici koji žele da dobiju priliku da se direktno predstave investitorima i omoguće svojoj kompaniji da se na ovaj način dalje razvija, mogu da se prijave na http://online.belgradeventureforum.org/ 
Organizatiri očekuju prijave startupa, inovativnih kompanija, ali i neformalnih startup timova iz oblasti većeg broja oblasti, uključujući IT, prirodne nauke, hardver, telekomunikacije, medije, inovativnih usluga i  čistih tehnologija.  
Rok za prijave je  do 5. novembra 2014. godine. Više informacija na www.belgradeventureforum.org i Facebook profilu ovog događaja.       


12-14. novembar 2014.

MEĐUNARODNI STRUČNI SAJAM VINA I ALKOHOLNIH PIĆA U ŠANGAJU, KINA PROWINE CHINA 2014

Međunarodni stručni sajam vina i alkoholnih pića u Šangaju, ProWine China, biće održan se u Šangaju od 12. do 14. novembra 2014. Sajam predstavlja priliku za bolje upoznavanje kineskog tržišta, povezivanje s distributerima pića i uspostavljanje kontakta sa vinarima iz celog sveta. ProWine China predstavlja idealnu platformu, kako za međunarodne proizvođače vina i trgovce tako i za lokalne distributere pića da predstave svoje proizvode i usluge, uspostave kontakte i da izađu na kinesko tržištu vina. Sajam razvija nove trendove, igra ključnu ulogu u trgovini vinima i služi kao kapija za ulazak na najveće rastuće tržište na svetu.
Organizatori su orijentisani ka visokom nivou kvaliteta i profesionalnosti, što je i primarni koncept sajma. Vrše se rigidne kontrole posetilaca, čime je stručni karakter sajma zagarantovan.
Sajam ProWine China je namenjen isključivo stručnim posetiocima. Prošle godine na sajmu je učestvovalo 570 izlagača iz 30 zemalja, 7.650 stručnih posetilaca i 900 kupaca iz celog sveta. Ulaz je besplatan za posetioce koji se unapred registruju online na: www.prowinechina.com.
Za dodatne informacije možete kontaktirati Centar za ekonomske odnose s inostranstvom Privredne komore Beograda, tel. 2642-088,e-mail: centareoi@kombeg.org.rs.


15. novembar 2014.

OTVOREN KONKURS ZA NAGRADU "DISKOBOLOS 2014"

Jedinstveni informatički savez Srbije (JISA) u saradnji sa Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS), European Economic Chamber of Trade Commerce and Industry(EEIG), regionalnim privrednim komorama, informatičkim asocijacijama i velikim brojem domaćih eksperata će i ove godine odabrati najbolja poslovna rešenja zasnovana na primeni IKT.

Konkurs za dodelu informatičkih nagrada "Diskobolos" biće otvoren do 15. novembra a ceremonija uručenja priznanja planirana je za sredinu decembra ove godine. Više informacija možete dobiti na:  http://www.jisa.rs/


17. novembar 2014.

INFO SESIJA - NOVI EU PROGRAMI 2014-2020 I MOGUĆNOSTI ZA PRIVREDU

Info sesija pruža orijentaciju učesnicima o svim raspoloživim izvorima finansiranja i temelj za razvoj projekata za nove EU fondove i programe u 2014. godini. Učesnici će imati mogućnost da bolje upoznaju sve zahteve i najbolje prakse u procesu konkurisanja za donacije Evropske unije. EU programi 2014-2020 nude nove mogućnosti za organizacije iz Srbije. Info sesija će pružiti učesnicima neophodne informacije o predstojećim EU programima kako bi se na vreme pripremili za nov ciklus finansiranja EU projekata, za otvorene i najavljene konkurse, kao i jasan pregled ciljeva EU fondova za Srbiju kako bi odabrali one koji najviše odgovaraju potrebama Vaše organizacije.


18. novembar 2014.

ŠESTA CEI KONFERECIJA O ZDRAVSTVENOM, WELLNESS I SPA TURIZMU "Regionalne šanse i izazovi"

Šesta CEI konferencija o zdravstvenom, wellness i spa turizmu – „Regionalne šanse i izazovi“, biće održana 18. novembra 2014, u Hotelu M u Beogradu, u organizaciji Klastera zdravstvenog, wellness i spa turizma Srbije, uz podršku CEI Fonda (the Central  Europe Initiative Fund), Ministarstva privrede, turizma i telekomunikacija i Kluba privrednih novinara.
Predstavnici Privredne komore Beograda izložiće prezentaciju na temu "Predstavljanje rezultata projekta CLOUD i skrivenih šampiona u Srbiji".


19. novembar 2014.

2. MEĐUNARODNA STRUČNA KONFERENCIJA SAMKB 2014 "KORPORATIVNA BEZBEDNOST U REPUBLICI SRBIJI 2014"

Privredna komora Beograda u saradnji sa Spskom asocijacijom menadžera korporativne bezbednosti organizuje predstojeću 2. međunarodnu stručnu konferenciju ''Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2014'', koja će se održati 19. novembra 2014. godine na Nacionalnoj vozačkoj akademiji - NAVAK, Subotište (Srbija).

Tokom Konferencije biće dodeljene i tradicionalne godišnje nagrade SAMKB za 2013. godinu u sledećim kategorijama: najbolja kompanija, najbolji menadžer i najbolja knjiga u oblasti korporativne bezbednosti. U toku je konkurs za dodelu godišnje nagrade SAMKB za 2013. godinu. Više informacija o konkursu za godišnje nagrade SAMKB na sajtu www.korporativnabezbednost.rs  
Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt osoba je Vladimir Vuksanović, sekretar SAMKB, tel. +381 11 3625 141, e-mail: office@korporativnabezbednost.rs  


20-22. novembar 2014.

POWERPIVOT ZA EXCEL 2010 WORKSHOP

U Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša 12, sala III) u periodu od  20 - 22. novembra 2014. godine biće realizovan trodnevni trening na temu:  PowerPivot za Excel 2010 Workshop – Dajte smisao Vašim podacima –

Microsoft PowerPivot za Excel 2010 je tehnologija čiji je cilj da pruži najkomforniji rad sa podacima u cilju poslovnog izveštavanja (BI). Ovaj alat korisnicima daje svu moć koja im je potrebna za izvođenje svih vrsta analiza poslovnih podataka i to bez pomoći IT odeljenja. Trening je dizajniran za profesionalce koji žele da koriste sve mogućnosti PowerPivot-a dok u isto vreme dozvoljava da se identifikuju oni slučajevi kada upotreba PowerPivot-a nije optimalna.

Kotizacija
po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda, iznosi 17.000,00 din. + pdv, za ostale učesnike iznosi 25.000,00 din. + pdv.  
Rok za prijavu i uplatu: 18. novembar 2014. godine. Prijava će se smatrati prihvaćenom po uplati kotizacije.    


26-28. novembar 2014.

KURS:  UVOD U ANDROID PROGRAMIRANJEU Privrednoj komori Beograda u periodu  od 26–28. novembra 2014. godine, sa početkom u 10:00 časova, (sala III na trećem spratu) biće realizovan trodnevni kurs na temu: Uvod u android programiranje!“.

Kotizacija za aktivne članove Privredne komore Beograda iznosi: 10.000,00 din neto + PDV. Za ostale, kotizacija iznosi 15.000,00 din + PDV.
Rok za prijavui uplatu: 21. novembar 2014. godine.
Kontakt osobe za sve dodatne informacije: Jelena Radić (tel: 011-3619-472,
e-mail: jelenar@kombeg.org.rs )  i  Dragan Ristović (tel. 011- 2645-333, e-mail: dristovic@kombeg.org.rs).           


9. decembar 2014.

INFO SESIJA - NOVI EU PROGRAMI 2014-2020 I MOGUĆNOSTI ZA PRIVREDU

Info sesija pruža orijentaciju učesnicima o svim raspoloživim izvorima finansiranja i temelj za razvoj projekata za nove EU fondove i programe u 2014. godini. Učesnici će imati mogućnost da bolje upoznaju sve zahteve i najbolje prakse u procesu konkurisanja za donacije Evropske unije. EU programi 2014-2020 nude nove mogućnosti za organizacije iz Srbije. Info sesija će pružiti učesnicima neophodne informacije o predstojećim EU programima kako bi se na vreme pripremili za nov ciklus finansiranja EU projekata, za otvorene i najavljene konkurse, kao i jasan pregled ciljeva EU fondova za Srbiju kako bi odabrali one koji najviše odgovaraju potrebama Vaše organizacije.


22-23. decembar 2014.

OBUKA - PISANJE PROJEKATA ZA KONKURSE EU FONDOVA SA FOKUSOM NA NOVI EU PROGRAM HORIZON 2020 

Tokom dvodnevne obuke predavači će biti fokusirani na konkretne projektne ideje učesnika za otvorene konkurse i nove EU programe 2014.-2020., sa fokusom na najveći program HORIZON 2020, čiji je budžet preko 70 milijardi eura. Cilj obuke je da unapredi i produbi sposobnosti i veštine za razvoj i pisanje projekata zadovoljavajući najviše standarde kvaliteta u pisanju EU projekata. Inovativna metodologija obuke zasniva se na kombinaciji teorije i praktičnog rada na projektnim inicijativama. Stoga, ukoliko želite da pokrenete svoj EU projekat ili ste već započeli rad na projektu pomoći ćemo Vam da ga usavršite u skladu sa postavljenim kriterijumima za ocenjivanje. Obuka će se održati na srpskom i engleskom jeziku.


31. januar 2015.

RASPISAN KONKURS ZA PODSTICAJNA SREDSTVA ZA RECIKLERE - ROK ZA PRIJAVU 31. JANUAR 2015. GODINE

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije raspisalo je konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za 2014. za reciklere i proizvođače kesa.

Na konkurs se mogu prijaviti operateri postrojenja za ponovnu upotrebu i iskorišćavanje otpada kao sekundarne sirovine ili za dobijanje energije, kao i proizvođači kesa "tregerica" za višestruku upotrebu debljine veće od 20 mikrona.
Podsticajna sredstva po ovom javnom konkursu biće dodeljena korisnicima sredstava u skladu sa iznosom koji za ove namene bude opredeljen Zakonom o budžetu Republike Srbije za 2015. godinu.

Prijave za konkurs primaju se do 31. januara 2015. godine.
Tekst konkursa i sve potrebne informacije možete preuzeti na interenet stranici Ministarstvа http://www.eko.minpolj.gov.rs/wp-content/uploads/konkursi/Konkurs_Pod_sredstva.pdf