Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

Aktuelno
Finansijske organizacije
Aktuelno
Poljoprivreda i prehrambena ind.
Aktuelno, Aktivnosti
Građevinarstvo
Aktuelno
Industrija
Aktuelno, Aktivnosti
Informatička delatnost
Aktuelno, Aktivnosti
Ugostiteljstvo i turizam
Aktuelno, Aktivnosti
Trgovina
Aktivnosti
Kreativna industrija
Aktuelnosti, Aktivnosti
Zadružni savez Beograda
Aktuelno, Aktivnosti
Ekon. odnosi s inostranstvom
Aktuelno, Aktivnosti
Ekologija
Aktuelno
Razvoj MSPD
Aktuelno, Aktivnosti
Edukacija
Aktuelno, Aktivnosti
Privredno-pravni sistem
Aktivnosti
Ek. politika, poreski sistem i poslovno izveštavanje
Aktuelno
Unapređenje kvaliteta i korporativna bezbednost
Aktuelno, Aktivnosti
Zajednica opštih udruženja preduzetnika
Aktuelno, Aktivnosti
 

NEDELJNI PREGLED DOGAĐAJA

SKUPŠTINA SAVEZA PENZIONERA SRBIJE - Događaj je završen31. oktobar - 1. novembar 2016.

TRENING: POWER QUERY ZA EXCEL

U Privrednoj komori Beograda biće održan dvodnevni trening na temu: Power Query za Excel - "Najbolji alat koji je izmišljen za Excel  još od uvođenja Pivot tabela".
Trening će biti realizovan 31. oktobra i 1. novembra 2016. godine, u Privrednoj komori Beograda, sala na 3. spratu, u periodu od 9 do 16 časova.

Power Query
je deo seta analitičkih alata u okviru MS Excel-a koji omogućava da istražujete, povezujete, kombinujete i preoblikujete podatke u skladu sa svojim potrebama.
Power Query daje novi set mogućnosti korisniku Excel-a koji nije viđen još od uvođenja Pivot Tabela. On ih transformiše u dovoljno grupa podataka pošto mu više nije potrebno da zna napredne formule i poznaje kreiranje makroa i VBA skriptova.

Kotizacija po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda, iznosi 20.000,00 din. + PDV, za ostale učesnike iznosi  25.000,00 din. + PDV. 
Rok za prijavu i uplatu: 28. oktobar 2016. godine. Prijava se vrši popunjavanjem aplikacije. Za dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju i upravljanje projektima, tel. 011 3619 472.


31. окtobar 2016.

OSMI ŠALTER ZA PREDUZETNIKE U GRADSKOJ OPŠTINI LAZAREVAC

U Gradskoj opštini Lazarevac, Karađorđeva 42, u ponedeljak 31. oktobra 2016. godine, sa početkom u 12 časova, biće otvoren osmi po redu Šalter za preduzetnike.
Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji potpisaće predsednik Gradske opštine Lazarevac, Bojan Sinđelić i predsednik Privredne komore Beograda, Milivoje Miletić.
U okviru Strategije za razvoj preduzetništva Privredne komore Beograda do sada je otvoreno 7 šaltera za preduzetnike i to na opštinama: Zvezdara, Obrenovac, Čukarica, Voždovac, Rakovica, Savski venac i Palilula. Cilj otvaranja šaltera je da se, zajedničkim snagama Grada, Komore i lokalne samouprave, stvori okvir za afirmaciju i  podizanje privrednog nivoa u gradu Beogradu, kroz omogućavanje da Privredna komora Beograda bude implementirana u rad lokalnih samouprava. Na taj način će privrednici, na  svojoj opštini, brzo, lako i stručno dobiti sve informacije potrebne za njihovo poslovanje, štedeći svoje vreme odlaskom u nadležne institucije.

1. novembar 2016.

INFO SESIJA: "EU PROGRAMI 2014-2020"

Info sesija pruža orijentaciju učesnicima o svim raspoloživim izvorima finansiranja iz Evrposkih fonodova. Cilj info sesije je da pruži učesnicima informacije o tome šta su EU fondovi i programi, čemu služe, kako funkcionišu i da omogući jasan pregled konkretnih EU programa, otvorenih i predviđenih konkursa koji su namenjeni organizacijama u Srbiji, kako bi se na vreme pripremili za nov ciklus finansiranja EU projekata.

Preuzmite: opis info sesije i pozivno pismocv predavača, program info sesije, prijavu

Mesto i vreme održavanja: Privredna komora Beograda, Kneza Miloša 12, sala na međuspratu, 9,30 časova.

Kotizacija za info sesiju: 1.500 din + PDV za članove Privredne komore Beograda, ostali 3.000 dinara + PDV. Zbog aktuelnosti tema i ograničenog  broja polaznika, sugerišemo Vam da popunjenu prijavu pošaljete u što kraćem roku. Rok za prijavu učešća je najkasnije 3 dana pre početka info sesije.
Za dodatne informacije i prijavu učešća možete se obratiti Centru za edukaciju, kontakt: Aleksandra Inić +381.11.3619.472; e-mail: aleksandra@kombeg.org.rs
Detaljnije: Pristup izvorima finansiranja kroz obrazovanje


2-4. novembar 2016. 

OBUKA: Microsoft Project Professional 2013 – Alat za Upravljanje projektima

Microsoft Project Professional predstavlja moćan i popularan softverski alat koji se koristi širom sveta u Upravljanju projektima. Tokom poslednjih 30 godina postao je nezamenljiv u svim industrijskim granama i poslovnim oblastima, od građevinskih i infrastrukturnih projekta, preko javnih, 'državnih', finansijskih pa sve do istraživačkih projekata.

Obuka će biti realizovana od 2 do 4. novembra 2016. godine,  u Privrednoj komori Beograda, sala III na trećem spratu, prema satnici programa.
Kotizacija po polazniku za sve učesnike iznosi 36.000,00 din. + PDV. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem on-line prijave

Za dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju i upravljanje projektima, tel. 011  3619 472.  


2. novembar 2016.

RADIONICA: MAKING THE LEAP FROM EMPLOYEE TO ENTREPRENEUR

Udruženje saobraćaja, telekomunikacija i informatičke delatnosti u saradnji sa Founder institutom, u sredu 2. novembra 2016. godine, sa početkom u 17.30 časova, u sali VI na šestom spratu Privredne komore Beograd, Kneza Miloša 12, organizuje radionicu: Making the Leap from Employee to Entrepreneur.
Radonica je namenjena tehnološkim kompanijama i osnivačima kompanija koji nakon završene obuke (4 meseca trajanja tokom semestra) imaju potencijala da nastave biznis. Radionice drže mentori koji kroz svoje iskustvo, preporuke i radne zadatke vode preduzetnike da nastave, poboljšaju i razviju svoj poslovni poduhvat u začetku.

Founder Institute
za svoje partnere dodeljuje jednu stipendiju za polaznika koji pokaže najbolje rezultate na testu a prijavi se preko Privredne komore Begrada ili E-kapije Više informacija o FI programu na http://fi.co/
Zbog ograničenog broja mesta, molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite putem on-line PRIJAVE. Osoba za kontakt Vesna Muhić, e-mail vmuhic@kombeg.org.rs


4. novembar 2016.

OKRUGLI STO: SPECIFIČNOSTI PRIMENE MENADŽMENTA STANDARDA U IKT OKRUŽENJU

         
Udruženje e-Razvoj, u saradnji sa kompanijom Bureau Veritas d.o.o. iz Beograda i Privrednom komorom Beograda, organizuje okrugli sto "Specifičnosti primene menadžment standarda u IKT poslovnom okruženju".
Okrugli sto će biti održan u petak, 4. novembra 2016. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala 401, u vremenu od 11:00 do 14:00 časova.
Učešće na okruglom stolu je besplatno.
Broj mesta na skupu je ograničen. Molimo sve zainteresovane da učešće potvrde što pre, a najkasnije do 28.10.2016. godine. Za više informacija kao i potvrdu učešća kontakt e-mail: office@erazvoj.com  


4-5. novembar 2016.

Specijalistička obuka:   TEHNIKA  POSTAVLJANJA  PITANJA "SPIN"

Program će biti realizovan kroz više nivoa - osnovni (30.09-01.10.), napredni (14.10-15.10.), specijalistički (4-5.11.) i follow-up radionicu (18.11.).
Naučite da postavljanjem sistemskih pitanja - situacionih (S), problemskih (P), posledičnih (I) i pitanja koristi (N), prepoznate potrebe za svakog klijenta, da znate tačno šta i kada da mu ponudite i da klijent postane kupac.

Predavači su konsultanti Omega Konsalting Tima, iskusni menadžeri i konsultanti sa višegodišnjim iskustvom u međunarodnim i domaćim kompanijama, eksperti u oblasti organizacije i upravljanja prodajom, marketinga, organizacione transformacije i upravljanja prodajnim timovima.
Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju i upravljanje projektima,  tel. 011 3619 472


4. novembar 2016.

STRUČNI SKUP U SARADNJI SA PRIVREDNIM SUDOM U BEOGRADU

Privredna komora Beograda u saradnji sa Privrednim sudom u Beogradu Vas poziva na stručni skup na kojem će biti obrađene sledeće teme: "Položaj stečajnog dužnika u parnici" – predavač Branka Žerajić, sudija Privrednog suda u Beogradu i "Odnos stečajnog postupka i drugih postupaka" - predavač mr Ljiljana Matić, sudija Privrednog suda u Beogradu

Stručni skup će biti održan 4. novembra 2016. godine, sa početkom u 11 časova, u Privrednoj komori Beograda, sala VI na šestom spratu.  Prijava za stručni skup se vrši popunjavanjem on-line PRIJAVA.  Učešće na stručnom skupu je bez kotizacije.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije: Milivoj Janković- tel. 2641-355 lokal 108, e-mail: milivoj@kombeg.org.rs.


9-10. novembar 2016.

DVODNEVNA OBUKA: „PISANJE PROJEKATA ZA KONKURSE EU FONDOVA 2014-2020, SA FOKUSOM NA NOVI EU PROGRAM HORIZON 2020“

Tokom dvodnevne obuke predavači će biti fokusirani na konkretne projektne ideje učesnika za otvorene konkurse i nove EU programe 2014-2020, sa akcentom na najveći program HORIZON 2020, čiji je budžet preko 70 milijardi evra. Cilj obuke je da unapredi i produbi znanja, sposobnosti i veštine za razvoj i pisanje projekata zadovoljavajući visoke standarde kvaliteta u pisanju EU projekata. Inovativna metodologija obuke zasniva se na kombinaciji teorije i praktičnog rada na konkretnim projektnim inicijativama prolazeći kroz faze pripreme i razvoja projekta, a na kraju se procenjuju podneti predlozi projekata, analizirajući finansijsku prohodnost i prihvatljivost.

Preuzmite: cv predavača, program EU obuke i prijavu

Mesto i vreme održavanja: Privredna komora Beograda, Kneza Miloša 12, sala III, 9 časova.

Kotizacija za dvodnevnu obuku: 11.500 din + PDV za članove Privredne komore Beograda, ostali 15.500 dinara + PDV. Zbog aktuelnosti tema i ograničenog  broja polaznika, sugerišemo Vam da popunjenu prijavu pošaljete u što kraćem roku. Rok za prijavu učešća je najkasnije 3 dana pre početka obuke.
Za dodatne informacije i prijavu učešća možete se obratiti Centru za edukaciju, kontakt: Aleksandra Inić +381.11.3619.472; e-mail: aleksandra@kombeg.org.rs
Detaljnije: Pristup izvorima finansiranja kroz obrazovanje


10-12. novembar 2016.

TRENING: POWERPIVOT ZA EXCEL 2010 WORKSHOP

U Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša 12, sala III), od  10. do 12. novembra 2016. godine u periodu od 900 do 1600 časova, biće organizovan trodnevni trening: Microsoft PowerPivot za Excel 2010 Workshop – Dajte smisao Vašim podacima –

Microsoft PowerPivot za Excel 2010 je tehnologija čiji je cilj da pruži najkomforniji rad sa podacima u cilju poslovnog izveštavanja (BI). PowerPivot je fantastičan alat u svetu analize podataka zato što korisnicima daje svu moć koja im je potrebna za izvođenje svih vrsta analiza poslovnih podataka i to bez pomoći IT odeljenja.
Trening je dizajniran za profesionalce koji žele da koriste sve mogućnosti PowerPivot-a dok u isto vreme dozvoljava da se identifikuju oni slučajevi kada upotreba PowerPivot-a nije optimalna. 

Rok za prijavu i uplatu: 9. novembar 2016. godine. Za dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju i upravljanje projektima, tel. 011 3619 472.  


14-15. novembar 2016.

OBUKA Javne nabavke po pravilima Evropske unije – PRAG procedure

Obuka obuhvata osnovne pojmove, tipove i procedure nabavki po zahtevima Evropske unije. Uz elemente tenderskih dosijea obrađuju se i način evaluacije pristiglih ponuda, kao i priprema ponuda za raspisane tendere.
Pored neophodnih teoretskih znanja koja se pružaju polaznicima, obuka je zasnovana na konkretnim praktičnim primerima u vezi sa pripremom tenderskih dosijea, njihovoj evaluaciji, kao i pripremi ponuda za tendere. Obuka je namenjena potencijalnim korisnicima sredstava Evropske unije, kao i poslovnim subjektima koji se prijavljuju na tendere za dobavljače i ugovarače.

Format obuke i dinamika održavanja: 2 dana, 1 predavač (preuzmite cv predavača); preuzmite detaljan opis obuke: pozivno pismoprogram EU obuke i prijavu učešća

Mesto i vreme održavanja: Privredna komora Beograda, Kneza Miloša 12,  sala na međuspratu, 9,30 časova.

Kotizacija za obuku: 11.500 din + PDV za članove Privredne komore Beograda, ostali 15.500 dinara + PDV. Kotizacija pokriva troškove obuke, literature i posluženja hrane i pića u pauzama.
Za dodatne informacije i prijavu učešća možete se obratiti Centru za edukaciju, kontakt: Aleksandra Inić +381.11.3619.472; e-mail: aleksandra@kombeg.org.rs
Detaljnije: Pristup izvorima finansiranja kroz obrazovanje


16-17. novembar 2016.

KONFERENCIJA SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM – JUSK EVROPSKA NEDELJA KVALITETA 2016

Jedinstveno udruženje Srbije za kvalitet (JUSK) u saradnji sa Privrednom komorom Beograda organizuje konferenciju sa međunarodnim učešćem – JUSK Evropska nedelja kvaliteta 2016 pod motom "Kvalitet u budućnosti" koja će se održati 16. i 17. novembra 2016. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na šestom spratu.
Glavni cilj JUSK ENK 2016 je da obezbedi međunarodni forum za razmenu znanja, iskustva, istraživačkih rezultata i informacija o različitim aspektima stanja, razvoja i primene QM-a, IMS-a i poslovne standardizacije. JUSK ENK 2016 će razmatrati filozofske, naučne i praktične koncepte, istraživanja, razvoja i primene QM-a zasnovanog na prilazima (QMS/TQM/BE/IMS).


23-25. novembar 2016.

NAPREDNA OBUKA O PISANJU PROJEKATA ZA EU FONDOVE

Cilj trodnevne napredne obuke je da omogući učesnicima sticanje ili unapređivanje kapaciteta za samostalno apliciranje i realizaciju projekata koje finansijski podržava Evropska unija kroz bespovratna sredstva. Nastavni program obuke se zasniva na podjednakoj zastupljenosti predavanja i praktičnih vežbi.

Preuzmite: opis obuke i pozivno pismocv trenera, detaljan program trodnevne obukeprijavu.

Kotizacija
za naprednu obuku: 14.000 din + PDV za članove Privredne komore Beograda, ostali 17.000 dinara + PDV. Kotizacija pokriva troškove napredne obuke,literature i osveženja u pauzama.
Za dodatne informacije i prijavu učešća možete se obratiti Centru za edukaciju, kontakt: Aleksandra Inić +381.11.3619.472; e-mail: aleksandra@kombeg.org.rs
Detaljnije: Pristup izvorima finansiranja kroz obrazovanje


23. novembar 2016.

Trening:  PLANIRANJE PRODAJE – IZRADA PLANA PRODAJE

Planiranje prodaje je prvi korak planiranja u okviru svake kompanije i od njega zavise svi ostali planovi nabavke, proizvodnje, marketinga, finansija…
Cilj treninga je da se kroz kombinaciju predavanja, velikog broja praktičnih vežbi i praktičnih primera, polaznici osposobe da samostalno kreiraju planove prodaje i koordiniraju proces planiranja u kompaniji. Na ovom treningu saznaćete koje su klasične greške u uvođenju planiranja, koje su etape i koraci u procesu njegovog planiranja, kako se postavljaju ciljevi - koje su metode i kriterijumi, kako se analiziraju rezultati prodaje, koji su osnovni principi prodajne strategije, koji su modeli za merenje i praćenje ostvarenih prodajnih ciljeva i kako definisati sistem nagrađivanja prodavaca.
Ciljna grupa su direktori i menadžeri prodaje,  vlasnici i direktori malih i srednjih preduzeća, menadžeri marketinga i zaposleni u marketingu i mladi i perspektivni prodavci koji sebe i svoju karijeru vide u prodaji. Naučite sve važne detalje i unapredite vaš poslovni sistem znanjem pre formulisanja novog plana prodaje u vašoj kompaniji.


23-24. novembar 2016.

OBUKA: POSLOVNA PRIMENA DRUŠTVENIH MREŽA

U Privrednoj komori Beograda, 23. i 24. novembra, biće organizovan promotivni dvodnevni trening o aktuelnoj temi društvenih mreža, koji će omogućiti svim zainteresovanim polaznicima da saznaju prednosti korišćenja novih tehnologija u poslovnom marketingu i komunikaciji.
Predavač: Olivera Baković, sertifikovani Internet konsultant od strane WSI (We Simplify the Internet)
Cilj obuke je da svi polaznici, bez obzira na predznanje o digitalnim tehnologijama, budu osposobljeni da primene društvene mreže kako bi unapredili poslovanje, postigli bolje radne rezultate i ostvarili velike uštede u vremenu i novcu.
Kotizacija: 13000 + PDV za aktivne članove Komore, za sve ostale zainteresovane 15000 + PDV.
Dodatne informacije: Centar za edukaciju i upravljanje projektima  011/ 3619 472.        

25. novembar 2016.

Trening:  Pregovaranje – Veština i umetnost

Ovaj program je namenjen svima koji žele da unaprede svoje umeće pregovaranja, interakcije sa drugima, da steknu samopouzdanje i da postanu uspešniji u svojoj karijeri i produktivniji u svom poslu. Sve tehnike koje će biti obrađene će vam sigurno pomoći i u privatnom životu.

Pregovaramo sa kolegama, nadređenima, klijentima, partnerima, dobavljačima. Potraživanje finansijskih sredstava za nove proizvode ili alociranje ljudskih resursa za naše projekte, uspostavljanje saradnje u prodaji, zahteva potrebna znanja i veštine uspešnih  pregovora. Veština pregovaranja omogućava usklađenost ponašanja svih zaposlenih sa organizacionom strategijom i gradi održive poslovne odnose.

Predavač: Miroslav Janković, BsEE, MBA, PMP.   


28. novembar 2016.

TRENING: KREIRANJE NACIONALNE KAMPANJE ZA 10,000 E

Privredna komora Beograda organizuje trening: Kreiranje nacionalne kampanje za 10,000E koji će biti realizovan  28. novembra 2016. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala 403 na 4 spratu, prema satnici programa.

Trening je namenjen svim zaposlenima u kompanijama koje nameravaju ili kreiraju medija i marketing planove, članovima marketnig timova koji koriste marketing budžete, marketerima koji planiraju da lansiraju nov proizvod, vlasnicima kompanija, direktorima, komercijalnim direktorima, menadžerima trgovačkog marketinga, menadžerima izvoza.

Kotizacija po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda iznosi 12.000,00 din. + PDV, za ostale učesnike  14.000,00 din. + PDV. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem on-line prijave.
Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju,  tel: 011/ 3619-472, e-mail: treningkom@kombeg.org.rs.


2-16. decembra 2016.

STRUČNA OBUKA: EU PROJEKTI od A do Z

Napredna EU obuka, „EU projekti od A do Z“, od ideje, preko pripreme i pisanja, do implementacije i upravljanja projektima Evropskih fondova. Program obuke daje ekspertizu u ključnim procesima izrade i sprovođenja projekata Evropske unije, od funkcionisanja tržišta EU donacija, analizu otvorenih i predstojećih konkursa, izradu logičke matrice i budžeta za EU projekte, poznavanje procedura javnih nabavki i pripremi tenderskih dosijea i ponuda, do alata za efikasno lobiranje i pregovaranje i najsavremenije metode i koncepte upravljanja međunarodnim projektima.
Obuku će realizovati Centar za edukaciju, Privredne komore Beograda i tim stručnjaka za EU fondove iz Evropske trening akademije, koji će vam zahvaljujući dugogodišnjem praktičnom iskustvu na razvoju projekata finansiranih iz EU fondova: IPA, IPA CBC, Tempus, FP7, Horizon 2020, Eureka, Erasmus plus... pružiti gotovu metodologiju za efikasno korišćenje dostupnih finansijskih izvora koja služe kao temelj razvoja bilo koje industrije i oblasti, i izdaće odgovarajuća Uverenja.
Stručna obuka se održava na srpskom i engleskom jeziku.

Preuzmite detaljnije o EU obuci, „EU projekti od A do Z“: pozivno pismo i opis programa obuke, program EU obuke, cv predavača i prijavu

Mesto i vreme održavanja: Privredna komora Beograda, Kneza Miloša 12, sala III, 2, 3, 8, 9, 10, 14, 15. i 16. decembra 2016. godine, od 9:30 do 16:30 časova.

Kotizacija za dvodnevnu obuku: 60.000 din + PDV za članove Privredne komore Beograda, ostali 72.000 dinara + PDV. Zbog aktuelnosti tema i ograničenog  broja polaznika, sugerišemo Vam da popunjenu prijavu pošaljete u što kraćem roku. Rok za prijavu učešća je najkasnije 3 dana pre početka obuke.
Za dodatne informacije i prijavu učešća možete se obratiti Centru za edukaciju, kontakt: Aleksandra Inić +381.11.3619.472; e-mail: aleksandra@kombeg.org.rs
Detaljnije: Obuke pristup izvorima finansiranja


5-7. decembar 2016.

TRENING: KREIRANJE EXCEL DASHBOARD-A

U Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša 12, sala 3 na trećem spratu) od  5. do 7. decembra 2016. godine, sa početkom u 9:00 časova, biće održan  trodnevni trening na temu: Kreiranje Excel dashboard-a.

Dashboard je vizuelni interfejs koji omogućava brz i jednostavan uvid u ključne parametre koji su relevantni za određeni poslovni proces ili poslovanje u celini. Dashboard izveštaji omogućavaju menadžerima da dobiju vizuelni pregled kompletnog poslovanja i na osnovu toga da brzo donesu odluke.
Trening je namenjen profesionalcima koji se bave kreiranjem izveštaja i analizom podataka.

Rok za prijavu i uplatu je 3. decembar 2016. godine. Za dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju i upravljanje projektima, tel. 011 3619 472.  


12-16. decembar 2016.

UPRAVLJANJE PROJEKTIMA PO PMI METODI I STANDARDIMA (PROJECT MANAGEMENT, PMI, PMBOK V.5)

Upravljanje projektima uključuje jedinstvena i specifična znanja, veštine, procese, alate i metode čija pravilna primena omogućava da se projekti uspešno realizuju, kao i da se ostvare svi potrebni ciljevi i rezultati radi kojih su i bili pokrenuti.
Ovaj seminar će vam omogućiti da steknete potrebna znanja da biste bili uspešni, fokusirajući se na metodu najvećeg i najpriznatijeg svetskog autoriteta iz Upravljanja projektima, PMI (Project Managaement Institute) iz SAD, sadržanu u njihovom poslednjem izdanju standarda, PMBOK v.5. Sve vodeće globalne korporacije i vlade većine država su već usvojile i primenjuju PMI metodu, kastomizovanu ili ne, uspešno izlazeći na kraj sa mnogobrojnim izazovima sa kojima se susreću na svojim projektima.
Polaznicima će biti predstavljen kompletan i sveobuhvatni trening program ispunjen znanjima i savetima proisteklim iz najbolje svetske prakse za pripremu, planiranje i kontrolu projekata, kao i praktičnim vežbama primenjenim na stvarnim projektima.
Predavač: Miroslav Janković, BsEE, MBA, PMP.

Kotizacija po polazniku, iznosi 60.000,00 din. + PDV.  Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju (tel: 011/ 3619-472). 


7. oktobar-17. decembar 2016.

PROFESIONALNI PROGRAM UPRAVLJANJA TEHNIČKO FUNKCIONALNIM VEŠTINAMA (PROFESSIONAL CERTIFICATE IN MANAGEMENT - HARD SKILLS)

Ovaj program se prvi put realizuje u Srbiji i predstavlja prvi deo celovite menadžerske edukacije, koja će trajati deset nedelja (petak i subota ), a posvećena je svim važnim temama profesionalnih tehničko funkcionih veština. Program se sastoji iz deset modula: Uvod u menadžment, Makroekonomija, Mikroekonomija, Upravljanje projektima, Ljudski resursi, Marketing, Pravni poslovi, Finansije, Korporativni poslovi i Upravljanje prodajom.
Predavači više godina rade na programima Mokrogorske škole menadžmenta.
Obuka je namenjena svim rukovodiocima iz privatnog i javnog sektora, koji imaju potrebu da prošire svoja znanja na predmetne oblasti tehničko-fukncionalnih znanja bez obzira na godine radnog iskustva.   


21. decembar 2016.

SEMINAR: GODIŠNJI PLAN MARKETINGA I PRODAJE

Privredna komora Beograda organizuje trening na temu Izrada godišnje plana marketinga i prodaje - priprema za proces planiranje aktivnosti za 2017. -  koji će biti realizovan 21. decembra 2016. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala 403 na 4. spratu, prema satnici programa.
Seminar  je namenjen zaposlenima koji aktivno realizuju marketing i prodajne aktivnosti, vlasnicima kompanija, direktorima, direktorima i menadžerima prodaje, direktorima finansija, menadžerima iz trgovačkog marketinga, menadžerima izvoza.

Za dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju, tel: 011/ 3619-472, e-mail: treningkom@kombeg.org.rs.


22-24. decembar 2016.

TRENING: PIVOT TABELE U EXCEL-U

U Privrednoj komori Bograda (sala III), u periodu od 22 do 24 decembra 2016. godine, sa početkom u 10:00 časova, biće organizovani treninzi: Pivot tabele u Excel-u.

Pivot tabele omogućavaju brzo sumiranje i analiziranje velikih količina podataka. One omogućavaju agregaciju podataka i njihovo prikazivanje u tabelama koje se ažuriraju dinamički i omogućavaju agregaciju podataka po različitim osnovana bez pisanja formula. Trening je podeljen u dva dela:

Rok za prijavu i uplatu je  21. decembar 2016. godine. Za dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju i upravljanje projektima, tel. 011 3617 472.