Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


Aktuelno
Finansijske organizacije
Aktuelno
Poljoprivreda i prehrambena ind.
Aktuelno, Aktivnosti
Građevinarstvo
Aktuelno
Industrija
Aktuelno, Aktivnosti
Informatička delatnost
Aktuelno, Aktivnosti
Ugostiteljstvo i turizam
Aktuelno, Aktivnosti
Trgovina
Aktivnosti
Kreativna industrija
Aktuelnosti, Aktivnosti
Zadružni savez Beograda
Aktuelno, Aktivnosti
Ekon. odnosi s inostranstvom
Aktuelno, Aktivnosti
Ekologija
Aktuelno
Razvoj MSP i preduzetništva
Aktuelno, Aktivnosti
Edukacija
Aktuelno, Aktivnosti
Privredno-pravni sistem
Aktivnosti
Ekonomska politika, prestrukturiranje i razvoj
Aktuelno
Zajednica opštih udruženja preduzetnika
Aktuelno, Aktivnosti
 

NEDELJNI PREGLED DOGAĐAJA

SKUPŠTINA SAVEZA PENZIONERA SRBIJE - Događaj je završen8-10. septembra 2015. 

Sarajevo, BiH

ADRIA SECURITY SUMMIT

Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti jedan je od partnera Magazina A&S Adria u organizaciji predstojećeg stručnog skupa i ujedno Vas poziva da uzmete učešće na ovogodišnjem jedinstvenom kongresno-izložbenom događaju Adria Security Summit, koji će se održati od 08 do 10.septembra 2015 u Sarajevu, BiH.

Informacije o načinu prijavljivanja, programu događaja, predavačima i ostalim informacijama možete saznati na veb-stranici organizatora www.asadria.com/summit  Kontakt telefoni organizatora Samita:  387(0)33 788 985;  fax: +387(0)33 788 986; mob: +387(0)61 25 27 74  ili e-mail: summit@asadria.com  

25. septembar 2015.

POZIV NA MEĐUNARODNI INVESTICIONI FORUM INVESTIRAJTE U BATUMI

Obaveštavamo zainteresovane da će međunarodni investicioni forum Investirajte u Batumi biti održan 25. septembra  u Batumiju. Cilj ovog događaja je privlačenje investitora i upoznavanje s investicionim potencijalima Autonomne republike Adžarije u sektorima turizma, poljoprivrede, energetike, logistike i proizvodnje. Organizator je Ministarstvo finansija i ekonomije Adžarije, a očekuje se učešće predstavnika Nacionalne investicione agencije, stranih investitora, domaćih i stranih kompanija koje posluju u Adžariji, privrednih komora, poslovnih asocijacija i medija.   

Za dodatne informacije možete kontaktirati Centar za ekonomske odnose s inostranstvom, telefon 2642-088, elektronska adresa centareoi@kombeg.org.rs.

21-25. oktobar 2015.

30. TRGOVINSKI SAJAM INDONEZIJE -TRADE EXPO INDONESIA  (TEI)

U periodu od 21. do 25. oktobra 2015. godine u Džakarti će biti održan 30. Trgovinski sajam Indonezije - TRADE EXPO INDONESIA na kome se očekuje  2.000 izlagača. Na sajmu će biti predstavljeni prehrambeni proizvodi, proizvodi automobilske industrije, tekstil i odeća, palmino ulje, gume i proizvodi od gume, kakao, čaj, kafa, nameštaj, nakit, mašine i oprema. Što je još važnije, TRADE EXPO INDONESIA  pruža priliku za b2b susrete sa  predstavnicima  različitih kompanija u Indoneziji. 
Za više detalja posetite veb-sajt manifestacije www.tradeexpoindonesia.com. Za registraciju, organizaciju puta i sastanaka sa potencijalnim partnerima iz Indonezije, kontaktirajte Ambasadu Republike Indonezije, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 18 Beograd, tel. (011) 3635666, faks (011) 3672 984, Odeljenje za ekonomske odnose. brošura