U cilju upoznavanja članova  i šire stručne javnosti o novinama  u oblasti prodajnog pregovaranja, Privredna komora Beograda, u saradnji sa kompanijom „Poslovna znanja“ organizuje javni trening:

VEŠTINE NAPREDNOG PRODAJNOG PREGOVARANjA

Trening će biti realizovan 13. decembra 2016. godine, sa početkom u 9 časova, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala na međuspratu, prema satnici programa.

Unapređenje veština pregovaranja u prodaji koristeći napredne prodajne alate sa ciljem postizanja lojalnosti kupaca i održive konkurentnosti na tržištu. Šta polaznici dobijaju: Praktične prodajne alate za uspešno upravljanje velikim kupcima i klijentima.

Predavači:

Miodrag Kostić –internacionalno sertifikovani menadžment konsultant (CMC). Živeo i radio u SAD-u 17 godina. Iskustvo: 4 godine vlasnik i direktor MK Export Inc NY, 7 godina suvlasnik  i menadžer lanca maloprodajnih radnji u Njujorku i Honolulu, 5 godina vlasnik kompanije Veb-Konsalting Honolulu, 10 godina suvlasnik i direktor konsultantske kompanije Veza d.o.o. Beograd i Poslovnih Znanja.

Marko Burazor - višegodišnji poslovni konsultant iz oblasti prodaje, upravljanje klijentima i poslovne komunikacije Po obrazovanju je magistar ekonomije, Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Nosilac je sertifikata Svetske Banke za CSR

Ciljna grupa: Trening je namenjen izvršnom menadžmentu, zaposlenima u sektoru trgovine, komercijale, prodaje, direktorima/vlasnicima firmi, tim liderima, kao i svima koji žele da unaprede svoje lične veštine i upoznaju se sa važnim principima upravljanja velikim kupcima.

Kotizacija po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda, iznosi 7.000,00 din. + PDV, za ostale učesnike iznosi 9.000,00 din. + PDV. Kotizacija uključuje potrebni radni materijal, osveženje u pauzama i uverenje o pohađanju. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem on-line prijave. Rok za prijavu i uplatu je  ponedeljak, 12. decembar 2016. godine. Nakon popunjavanja prijave, biće Vam poslat predračun.

Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju i upravljanje projektima (tel: 011/ 3619-472).

Edukacija


Obuka za službenika
za javne nabavke