TREĆI FORUM KVALITETA

U Privrednoj komori Beograda 27. septembra 2012. godine, realizovan je  treći FORUM KVALITETA u organizaciji Privredne komore Beograda i  sertifikacione kuće Quality Austria Center.

Ove godine, Forum je imao za cilj da prikaže najčešće neusaglašenosti koje se javljaju tokom sertifikovanja organizacija u Srbiji.  Osim ove teme, na Forumu je  bilo reči i o održivom razvoju i energetskoj efikasnosti i bezbednosti informacija.

Forum je okupio predstavnike uspešnih organizacija koje su sertifikovale sisteme menadžmenta prema zahtevima međunarodnih standarda i sistema (ISO 9001, ISO 22000, IFS, FSSC 22000, HACCP sistem, ISO 14001, ISO 50001, OHSAS 18000 i dr.) kao i predstavnike organizacija koje su učestvovale u projektu Austrijske agencije za razvoj (ADA).

Kroz iskustva i prezentacije predstavnika organizacija, gosti Foruma su bili u mogućnosti da se upoznju sa profilom organizacija kao i da čuju dragocene informacije u vezi sa koracima, prednostima i daljim planovima organizacija na putu od ideje za implementaciju do sertifikacije sistema menadžmenta.

Organizacije koje su uzele učešće na ovogodišnjem Forumu su „Unijapak” (Niš), štamparija „Čikoš“ (Subotica), „Farmina Pet Foods“ (Inđija), „Energogroup“ (Beograd), pekara „Branković“ (Niš), kancelarija poverenika za informacije od javnog značaja i dr. 

Kompaniji “Energogroup” su na Forumu uručeni sertifikati za uspešno sertifikovane sisteme menadžmenta kvalitetom i zaštite životne sredine.

Edukacija


Obuka za službenika
za javne nabavke