Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

UDRUŽENJE KRUGOVI UMETNOSTI UZ PODRŠKU PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA
organizuje
DONATORSKO VEČE „POKRET UMETNOSTI ZA DEČJI OSMEH“
Namenjeno deci oboleloj od raka

Petak 24. oktobar 2014. godine, od 19 časova
MIA EVENT CLUB, Dobanovačka 56, 11080 Zemun

Pozivamo Vas na donatorsko veče i koncert, namenjeno deci oboleloj od malignih bolesti, u ogranizaciji Udruženja Krugova umetnosti, akademskih muzičara, pevača, igrača i multimedijalnih umetnika. Koncert, kao glavna nota večeri, je od 19:30-20:30, a posle toga sledi GLAMUR VEČERA, ili KOKTEL VEČE (neograničena konzumacija pića).

Posebna čast je saradnja sa Elektotehničkim fakultetom koji izvode na koncertu tačku uplitanja tehnologije sa muzikom i pokretom modernog baleta, odnosno, igra muzičkog sadržaja pomoću senzora rukovođenim pokretom tela.

Prihod koji se ostvari biće doniran u dobrotvorne svrhe deci oboleloj od malignih bolesti, Udruženje roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“, Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije, za njihovo lečenje i obrazovanje, nabavku neophodne opreme za bolji oporavak, kao i za nabavku hrane i drugih potrepština za mesece provedene u hospitalizaciji. Svi učesnici, kao i čitava organizacija, želi svojim radom da doprinese što veću pomoć deci kako bi njihova svakodnevnica bila bolјa i osmeh veći.

Zato i Vas pozivamo na donatorsko veče i omogućavamo svima da učine veliko delo, i svojim doprinosom pomognu oboleloj deci, i to dolaskom na celokupni večernji događaj, koji za večeru po osobi iznosi 5000 dinara, a za veče pića 2000 dinara. Time učestvujete u donaciji, uz vrhunsku uslugu MIA EVENT CLUB-a, kao i prisustvo premijernog i jedinstvenog multimedijalnog događaja.

Najveći benefit celog projekta je svakako saznanje da smo zajednički uspeli da obezbedimo što više sredstava i pomoći deci oboleloj od malignih bolesti, koja se svim snagama i srcem bore, i nikada ne odustaju i ne pokleću osmehu!  Zato i ovaj pokret za osmeh nesme i neće da poklekne, i borbu sa bolešću mora da pobedi. Srce zdravog deteta igra i skakuće, upravo kako bi srce bolesnog deteta to želelo…upravo kako srce bolesnog deteta to sanja… Snove svi imamo, a možda BAŠ MI neki san možemo deci da ostvarimo! Nećmo znati ako se i mi ne potrudimo, barem malo koliko se bolesno dete trudi i bori svaki dan … … …

U organizaciji:
Udruženje Krugovi umetnosti
XI Krajiške Divizije 40, 11090 Beograd

Rezervacija i sve informacije: Ema Gocević, osnivač udruženja
Tel: +381 (64) 635 5659
e-mail: ema.gocevic@krugoviumetnosti.co.rs

Humanitarno vece