Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

PETA PRIVREDNA IZLOŽBA "EKSPO RUSIJA SRBIJA 2018"

Peta privredna izložba "Ekspo Rusija Srbija 2018" će biti održana 14. marta 2018, od 10:00 časova, Kongresni centar hotela "Metropol Palace", Beograd.

Izložba će se održati uz podršku Međuvladinog srpsko-ruskog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, granskih ministarstava Rusije, Srbije, Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji, Ambasade Rusije u Srbiji, Ambasade Srbije u Rusiji, Trgovinsko-industrijske komore Rusije, Privredne komore Srbije i Ruskog centra za nauku i kulturu u Srbiji "Ruski dom".
 
Cilj izložbe je jačanje trgovinskih veza i strateškog partnerstva Srbije i Rusije uključujući zemlje Jugoistočne Evrope.
 
Na petoj izložbi će biti predstavljene različite grane industrije, kao što su građevinarstvo, energetika, tehnologije za uštedu energije, industrija nafte i gasa, mašinogradnja, metalurgija, vazdušni i železnički saobraćaj, turizam, poljoprivredno-industrijski kompleks, prehrambena industrija, rudarstvo, visokotehnološke i inovativne grane, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, farmacija i obrazovanje.
 
U okviru izložbe će biti održan i niz susreta i diskusija na kojima će biti razmotrene mogućnosti daljeg unapređenja rusko-srpske saradnje. Svoju delatnost će predstaviti nekoliko stotina srpskih i ruskih kompanija iz svih privrednih oblasti, što će doprineti uspostavljanju novih poslovnih kontakata.
 
Kao i predhodnih godina, srpskim kompanijama će se pružiti mogućnost da izlože svoje proizvode i učestvuju na poslovnim razgovorima sa ruskim kompanijama.
 
Zainteresovani za učešće prijavljuju se za izložbu na sajtu organizatora "ZARUBEŽ-EKSPO" http://zarubezhexpo.ru/regvisiters
 
Kontakt:
Akopov Mihail Ivanovič 
T: 069 177 55 70