Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom

17. maj 2018. INFO DAN - MBA PROGRAM MODUL UNIVERZITETA IZ BEČA

             

Privredna komora Srbije je pokrenula nekoliko inicijativa za izmene i novine u formalnom i neformalnom obrazovanju, a u skladu sa iskazanim potrebama privrede i prepoznatim najboljim praksama u Evropskoj uniji.

Privredna komora Srbije i Poslovna akademija Privredne komore Srbije su nedavno uspostavili saradnju sa MODUL Univerzitetom iz Beča na sprovođenju MBA programa posebno dizajniranog za zaposlene koji žele da unaprede svoja znanja i napreduju u karijeri.

MODUL Univerzitet iz Beča jedan je od vodećih međunarodnih univerziteta u Austriji, u vlasništvu je Privredne komore Beča, koja je najveći organizator privatnog obrazovanja u Austiriji.
Na osnovu saradnje Poslovne akademije Privredne komore Srbije i MODUL Univerziteta studentima je omogućeno da u skladu sa svojim poslovnim obavezama pohađaju deo nastave u Beogradu, a deo u Beču ili Dubaiju i pritom dobiju diplomu prestižog austrijskog privatnog univerziteta.
MBA Program je osmišljen tako da pored jačanja kapaciteta iz opšteg menadžmenta, liderstva, organizacije i poslovanja, u zavisnosti od preferenci studenata nudi mogućnost specijalizacije u više oblasti, kao što su turizam i hotelijerstvo, novi mediji i informacioni menadžment, preduzetništvo i održivi razvoj.

Info dan, na kome će biti predstavljeni detalji MBA programa, biće održan u četvrtak 17. maja 2018. godine, od 9 do 16 časova, Privredna komora Srbije, Resavska 13-15, sala 3. 

Kako biste bili u mogućnosti da pojedinačno komunicirate sa predstavnicima MODUL Univerziteta i dobijete sve potrebne informacije, možete da najavite vaš dolazak i tako rezervišete termin putem mejla ili telefona: Marija Mitrović Bošković: marija.boskovic@pks.rs , tel.  +381 11 33 04 539.

Više informacija u vezi sa MBA programom možete naći na sajtu MODUL Univerziteta u Beču https://www.modul.ac.at/study-programs/mba/general-mba-overview/