Kancelarija za brze odgovore u saradnji sa Biznis info centrom


Aktuelno
Finansijske organizacije
Aktuelno
Poljoprivreda i prehrambena ind.
Aktuelno, Aktivnosti
Građevinarstvo
Aktuelno
Industrija
Aktuelno, Aktivnosti
Informatička delatnost
Aktuelno, Aktivnosti
Ugostiteljstvo i turizam
Aktuelno, Aktivnosti
Trgovina
Aktivnosti
Kreativna industrija
Aktuelnosti, Aktivnosti
Zadružni savez Beograda
Aktuelno, Aktivnosti
Ekon. odnosi s inostranstvom
Aktuelno, Aktivnosti
Ekologija
Aktuelno
Razvoj MSP i preduzetništva
Aktuelno, Aktivnosti
Edukacija
Aktuelno, Aktivnosti
Privredno-pravni sistem
Aktivnosti
Ekonomska politika, prestrukturiranje i razvoj
Aktuelno
Zajednica opštih udruženja preduzetnika
Aktuelno, Aktivnosti
 


26. maj 2015.

TRENING : DRUŠTVENE MREŽE I POVEĆANJE PRODAJNIH REZULTATA

Centar za edukaciju Privredne komore Beograda organizuje četvorodnevni trening "Društvene mreže i povećanje prodajnih rezultata" tokom koga će se učesnici upoznati sa potencijalom društvenih mreža u funkiciji predprodajnih, prodajnih i postprodajnih aktivnosti i upravljanjem aktivnostima na društvenim mrežama

Trening će biti realizovan 26. maja, 2, 9. i 16. juna 2015. godine u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12 u sali na III spratu.
Kotizacija po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda, iznosi 60.000,00 din. + PDV, za ostale učesnike iznosi 72.000,00 din. + PDV. Kotizacija uključuje potrebni radni materijal za seminar, osveženje u pauzama i uverenje o pohađanju seminara.
Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju (tel: 011/ 3619-472)  


Komentari
(0)

27. maj 2015.

BEZBEDNOST POSLOVANJA I SOCIJALNI INŽENJERING

Privredna komora Beograda u saradnji sa Inovacionim centrom Fakulteta bezbednosti u Beogradu i Srpskom asocijacijom menadžera korporativne bezbednosti, organizuje jednodnevni seminar na temu: "Bezbednost poslovanja i socijalni inženjering".
Seminar će biti održan u sredu, 27. maja 2015. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala 4b, na 4. spratu, sa početkom u 11,00 časova.

Cilj seminara je upoznavanje sa pojmom i načinima izvršenja socijalnog inženjeringa, procesom napada socijalnim inženjeringom–ciklus obmane i tehnikama koje koristi socijalni inženjering.
Rok za prijavu i uplatu je ponedeljak, 25. maj 2015. godine. Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju tel. 011/3619-472.  


Komentari
(0)

28. maj 2015.

OKRUGLI STO: POSLOVNA SARADNJA MARIBORA I BEOGRADA

Prepoznajući značaj regionalne saradnje i poslovnog povezivanja privrednika Beograda i Maribora, Privredna komora Beograda u cilju daljeg unapređenja odnosa privrednika naših regiona.organizuje okrugli sto na temu: „Poslovna saradnja Maribora i Beograda“
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na poslovne susrete privrednika Maribora i Beograda koji će biti održani u Privrednoj komori Beograda, 28. maja 2015. godine, sa početkom u 14 časova.

Za sve dodatne informacije i prijavu učešća, kontakt osoba je Dragana Živković, telefon: 3619 646 i faks: 3618 003 ili putem e-maila: dragana@kombeg.org.rs.  


Komentari
(0)

29. maj 2015.

SEMINAR-RADIONICA: SISTEM PRAVOLINIJSKE PRODAJE "The System"

U nameri da upoznaju članove sa novim sistemom prodaje u cilju povećaja prodaje na strateškom nivou, u Privrednoj komori Beograda, u petak,  29. maja 2015. godine, sa početkom u 9:00 časova, biće organizovan seminar-radionica na temu:  SISTEM PRAVOLINIJSKE PRODAJE „The System
Pored konkretnih tehnika i praktičnih vežbi, polaznići će ovladati kompletnim SISTEMOM, koji treba da ugrade u svoje firme i u lični arsenal i tako povećaju prodaju na strateškom nivou.
Predavač -  instruktor na seminaru je Milan Stanić, poznat kao praktični instruktor prodaje i najtraženiji konsultant u oblasti info marketinga.
Nakon popunjavanja prijave, biće Vam poslat predračun. Rok za prijavu i uplatu  je 27. maj 2015. godine. Za sve dodatne informacije obratite se Centru za edukaciju  na tel: 011/ 3619-472.  


Komentari
(0)

9-10. jun 2015.

KURS: PREDSTAVNIK SISTEMA MENADŽMENTA RIZIKA


Privredna komora Beograda u saradnji sa sertifikacionom kućom Quality Austria Center d.o.o. organizuje kurs na temu: Predstavnik sistema menadžmenta rizika -  ISO 31000:2009 Menadžment rizikom - Principi i uputstva  -

Kurs će biti realizovan  9. i 10. juna 2015. godine, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, sala  na međuspratu sa početkom, u 9:00 časova.

Rok za prijavu i uplatu je  3. jun 2015. godine.
Nakon evidentiranja prijave, biće Vam poslat predračun. Za sve dodatne informacije obratite se  Centru za edukaciju  (tel: 011/ 3619-472).   
Prijavljivanje se vrši popunjavanjem on-line  prijave:
Prijava za pohađanje kursa 
Prijava za pohađanje kursa i polaganje ispita


Komentari
(0)

ANKETA

NAMENJENA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA I PREDUZETNICIMA ZAINTERESOVANIM ZA
MEĐUNARODNU PRIVREDNU SARADNJU


Komentari
(0)