Aktuelno
Finansijske organizacije
Aktuelno
Poljoprivreda i prehrambena ind.
Aktuelno, Aktivnosti
Građevinarstvo
Aktuelno
Industrija
Aktuelno, Aktivnosti
Informatička delatnost
Aktuelno, Aktivnosti
Ugostiteljstvo i turizam
Aktuelno, Aktivnosti
Trgovina
Aktivnosti
Zadružni savez Beograda
Aktuelno, Aktivnosti
Ekon. odnosi s inostranstvom
Aktuelno, Aktivnosti
Transfer tehnologija i ekologija
Aktuelno
Razvoj MSP i preduzetništva
Aktuelno, Aktivnosti
Poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta
Aktuelno, Aktivnosti
Privredno-pravni sistem
Aktivnosti
Ekonomska politika, prestrukturiranje i razvoj
Aktuelno
Zajednica opštih udruženja preduzetnika
Aktuelno, Aktivnosti
 

PRIVREDNA KOMORA BEOGRADA
Dodela Godišnje nagrade "Beogradski pobednik"

"Madlenijanum" Glavna 32,  Zemun
22. maj 2014. u 19,30 časova

Privredna komora Beograda više 30 godina, najuspešnijim  kompanijama i pojedincima dodeljuje godišnju nagradu

"BEOGRADSKI POBEDNIK"

Po odluci Žirija, pravo na ovo prestižno priznanje pripada onima koji su svojim radom ostvarili nadprosečne rezultate u privređivanju, razvoju i napretku naše  privrede.

Svečana dodela predstavlja jedan od najvećih privrednih događaja i održava se u prisustvu privrednika, visokih zvaničnika Republike Srbije, Skupštine grada Beograda, predstavnika diplomatskog kora, ličnosti iz kulturnog i javnog života, predstavnika inostranih organizacija i institucija, naučnih, sportskih radnika i brojnih medija.

U godini kada Komorski sistem obeležava 157 godina svog postojanja, kroz dodelu nagrada i prigodan program, okupićemo sve koji su učinili da ovo bude događaj koji se pamti.

D O B R O   N A M   D O Š L I  !


Komentari
(0)

16. april 2014.

DODELJENE NAGRADE PRIVREDNE KOMORE BEOGRADA

NagradjeniU prisustvu velikog broja zvanica iz javnog i društvenog života, predstavnika diplomatskog kora, Vlade RS, Skupštine grada Beograda, naučnih i obrazovnih institucija, komorskog sistema i brojnih privrednika 16. aprila 2014. godine, u Ateljeu 212 po 46. put, dodeljene su nagrade Privredne komore Beograda za najbolje doktorske disertacije, magistarske teze, master i diplomske radove, kao i nagrade za najbolje pronalaske, tehnička unapređenja i dizajnerska rešenja za školsku 2012/2013. godinu.

Čestitajući nagrađenima dr Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda je istakao, da zahvaljujući privrednicima, članovima Privredne komore Beograda koji su prepoznali značaj naučnih istraživanja i njihove primene u privredi, Komora Beograda i ove godine ima mogućnost da ispoštuje i valorizuje rezultate rada mladih istraživača i to će činiti i ubuduće. Ja verujem u projekat „Beograd na vodi“, investicije, mostove, metro, ali i u sve ono što ovi mladi ljudi donose i što će biti od koristi svima nama, ali i generacijama koje dolaze iza nas.


Komentari
(4)

29. april 2014.

SEMINAR: KAKO UNAPREDITI B2B PRODAJU PRIMENOM LEAN I KAIZEN-A?

Privredna komora Beograda – Udruženja trgovine i Centra za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta, organizuje jednodnevni seminar, koji će biti održan u utorak, 29. aprila 2014. godine, sa početkom u 10:00 časova, Kneza Miloša br. 12, sala III na trećem spratu, na temu: "Kako unaprediti B2B prodaju primenom LEAN i KAIZEN-a?"
Svoja iskustva i znanja sa polaznicima će podeliti Miodrag Kostić i mr Marko Burazor,
 konsultanti i  treneri prodajnih i poslovnih veština.

Za aktivne članove Privredne komore Beograda, kotizacija po polazniku iznosi: 7.000,00 din neto +  PDV . Za ostale kotizacija iznosi 9.000,00 din +  PDV. Rok za prijavu i uplatu: petak, 25.04.2014. godine. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem  on-line aplikacije. Kontakt osobe za sve dodatne informacije: Jelena Radić - Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta (tel: 011-3619-472, e-mail: jelenar@kombeg.org.rs).     


Komentari
(0)

12. maj 2014.

5. SRPSKO – TURSKI POSLOVNI FORUM

Udruženje građana SITA u saradnji sa Privrednom komorom Beograda i ove godine organizuje Srpsko - turski poslovni forum, na kome će učestvovati preko 40 privrednika iz Turske. Turski privrednici su članovi poslovne federacije biznismena ESIDEF (Federacija Biznismena Egejske oblasti Turske), koja broji ukupno 30 poslovnih asocijacija, sa oko 15.000 članova.

5. Srpsko - turski poslovni forum trebalo bi da se održi 12. maja 2014. godine. Na ovogodišnjem Forumu planirano je organizovanje prezentacije o mogućnostima ulaganja u privredu Republike Srbije, kao i bilateralni susreti srpskih i turskih privrednika, radi razmene poslovnih iskustava i ostvarivanja novih oblika saradnje.
Kontakt osoba u Udruženju SITA je gospodin Nedžad Kačapor, generalni sekretar, telefon: 33 49 031, e – mail: info@sita.rs. Takođe, dodatne informacije su dostupne i u Centru za ekonomske odnose sa inostranstvom Privredne komore Beograda, telefon: 011/264 20 88, e–mail: centareoi@kombeg.org.rs.

Komentari
(0)

20-26. maj 2014.

81. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU

Privredna komora BeogradaMeđunarodni poljoprivredni sajam ima tradiciju dugu preko osam decenija i ubraja se u najznačajnije događaje iz oblasti agrobiznisa u Evropi. Holandiji je ove godine pripala značajna uloga u organizaciji 81. međunarodnog poljoprivrednog sajma kao zemlji partneru. Međunarodni poljoprivredni sajam predstavlja učesnike iz Srbije, zemalja regiona, Evropske unije, Azije i Amerike. Među njima je 30% stranih izlagača, 30% izlagača koji izlažu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu i 10% izlagača koji predstavljaju stočarsku proizvodnju Srbije. Od posebnog značaja je nastup domaćih kompanija, koje se svojim kvalitetom ističu na tržištu prehrambene industrije, poljoprivredne mehanizacije, u stočarstvu ili privrednim granama koje su vezane za agrar.

Privredna komora Beograda poziva zainteresovane članove, sve privredne subjekte, preduzetnike i proizvođače da nam se pridruže u organizovanju zajedničkog nastupa, putem prezentacije novih proizvoda, ideja i projekata kako bi nastup bio inovativniji i sadržajniji. Za detaljnije informacije možete se obratiti Privrednoj komori Beograda, Udruženju poljoprivrede i prehrambene industrije, na sledeće telefone 2642-483 i 2642-688, e-mail emil@kombeg.org.rs ili Udruženju turizma i ugostiteljstva, kontakt osoba Vesna Škorić, telefon 361-59-93 ili na e-mail vesnas@kombeg.org.rs.


Komentari
(0)

ANKETA

NAMENJENA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA I PREDUZETNICIMA ZAINTERESOVANIM ZA
MEĐUNARODNU PRIVREDNU SARADNJU


Komentari
(0)