Aktuelno
Finansijske organizacije
Aktuelno
Poljoprivreda i prehrambena ind.
Aktuelno, Aktivnosti
Građevinarstvo
Aktuelno
Industrija
Aktuelno, Aktivnosti
Informatička delatnost
Aktuelno, Aktivnosti
Ugostiteljstvo i turizam
Aktuelno, Aktivnosti
Trgovina
Aktivnosti
Zadružni savez Beograda
Aktuelno, Aktivnosti
Ekon. odnosi s inostranstvom
Aktuelno, Aktivnosti
Transfer tehnologija i ekologija
Aktuelno
Razvoj MSP i preduzetništva
Aktuelno, Aktivnosti
Poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta
Aktuelno, Aktivnosti
Privredno-pravni sistem
Aktivnosti
Ekonomska politika, prestrukturiranje i razvoj
Aktuelno
Zajednica opštih udruženja preduzetnika
Aktuelno, Aktivnosti
 


25-27. avgust 2014.

52. MEĐUNARODNI SAJAM POLJOPRIVREDE AGRA - GORNJA RADGONA

Privredna komora Beograda-Udruženje poljoprivrede i prehrambene industrije i Zadružni savez Beograda u saradnji sa Agencijom za izdavačku delatnost i organizovanje sajamskih manifestacija AID „AGRAR PRES“ - Zrenjanin, organizuju posetu 52. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i hrane-AGRA Gornja Radgona Slovenija u periodu od 25-27. avgusta 2014. godine. Na sajmu će se predstaviti 1.730 izlagača iz 29 zemalja na površini od preko 68.000 m2 sajamskog prostora i koji poseti preko 120.000 posetilaca. Sajam AGRA 2014 tradicionalno je najveći sajam poljoprivrede i prehrane u Sloveniji i u regionu. Istovremeno sa sajmom AGRA održaće se i 19. Međunarodni sajam ambalaže, pakiranja, tehnike i logistike-INPAK, koji će ponuditi različite vrste ambalaža, materijala i tehnologije za pakovanje i obeležavanje, za opremanje skladišta i logistiku.

Program je namenjen poljoprivrednim proizvođačima, preduzetnicima, predstavnicima zadruga i privrednim subjektima iz oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije.
Za sve detaljnije informacije i prijavu učešća, kontakt osoba je Emil Čukić, Privredna komora Beograda, tel: 2642-483 ili na e-mail: emil@kombeg.org.rs a za uplatu aranžmana kontakt osoba je Božidar Drinić mob.063/ 195-10-85 ili na e-mail: bozidardrinic@yahoo.com


Komentari
(0)

17. septembar 2014.

INFO SESIJA - NOVI EU PROGRAMI 2014-2020 I MOGUĆNOSTI ZA PRIVREDU U 2014. GODINI

Info sesija pruža orijentaciju učesnicima o svim raspoloživim izvorima finansiranja i temelj za razvoj projekata za nove EU fondove i programe u 2014. godini. Učesnici će imati mogućnost da bolje upoznaju sve zahteve i najbolje prakse u procesu konkurisanja za donacije Evropske unije. EU programi 2014-2020 nude nove mogućnosti za organizacije iz Srbije. Info sesija će pružiti učesnicima neophodne informacije o predstojećim EU programima kako bi se na vreme pripremili za nov ciklus finansiranja EU projekata, za otvorene i najavljene konkurse, kao i jasan pregled ciljeva EU fondova za Srbiju kako bi odabrali one koji najviše odgovaraju potrebama Vaše organizacije.


Komentari
(0)

24-25. septembar 2014.

OBUKA - PISANJE PROJEKATA ZA KONKURSE EU FONDOVA SA FOKUSOM NA NOVI EU PROGRAM HORIZON 2020 

Tokom dvodnevne obuke predavači će biti fokusirani na konkretne projektne ideje učesnika za otvorene konkurse i nove EU programe 2014.-2020., sa fokusom na najveći program HORIZON 2020, čiji je budžet preko 70 milijardi eura. Cilj obuke je da unapredi i produbi sposobnosti i veštine za razvoj i pisanje projekata zadovoljavajući najviše standarde kvaliteta u pisanju EU projekata. Inovativna metodologija obuke zasniva se na kombinaciji teorije i praktičnog rada na projektnim inicijativama. Stoga, ukoliko želite da pokrenete svoj EU projekat ili ste već započeli rad na projektu pomoći ćemo Vam da ga usavršite u skladu sa postavljenim kriterijumima za ocenjivanje. Obuka će se održati na srpskom i engleskom jeziku.


Komentari
(0)

Poštovani privrednici,

Zbog nezapamćenih kiša i poplava koje ugrožavaju celu Srbiju, a naročito nekoliko gradskih opština, Gradska uprava Beograda je u saradnji sa Privrednom komorom Beograda organizovala akciju prikupljanja pomoći najugroženijima

Možete pomoći i novčanom donacijom na namenski tekući račun Gradske uprave, Sekretarijata za finansije br. 840-744141843-14, šifra 253, u pozivu na broj: model 97, a u nastavku 39-501-04.

Pokazujući svoju društvenu odgovornost, Privredna komora Beograda sa svojim zaposlenima, će donirati 1.000.000 dinara za pomoć najugroženijima.

Znajući da ste se i do sada odazivali u najtežim momentima za našu zemlju,  unapred Vam se zahvaljujemo zbog Vaše humanosti i solidarnosti.

Srdačan pozdrav,

PREDSEDNIK
Privredne komore Beograda
dr Milan Janković

Komentari
(0)

24. oktobar 2014.

DONATORSKO VEČE "POKRET UMETNOSTI ZA DEČJI OSMEH"

Humanitarno vecePozivamo Vas na donatorsko veče i koncert, namenjeno deci oboleloj od malignih bolesti, u ogranizaciji Udruženja Krugova umetnosti, akademskih muzičara, pevača, igrača i multimedijalnih umetnika. Koncert, kao glavna nota večeri, je od 19:30-20:30, a posle toga sledi GLAMUR VEČERA, ili KOKTEL VEČE (neograničena konzumacija pića).

Prihod koji se ostvari biće doniran u dobrotvorne svrhe deci oboleloj od malignih bolesti, Udruženje roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“, Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije, za njihovo lečenje i obrazovanje, nabavku neophodne opreme za bolji oporavak, kao i za nabavku hrane i drugih potrepština za mesece provedene u hospitalizaciji. Svi učesnici, kao i čitava organizacija, želi svojim radom da doprinese što veću pomoć deci kako bi njihova svakodnevnica bila bolјa i osmeh veći.


Komentari
(0)

ANKETA

NAMENJENA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA I PREDUZETNICIMA ZAINTERESOVANIM ZA
MEĐUNARODNU PRIVREDNU SARADNJU


Komentari
(0)